Rochii albastre lungi elegante

Ideale pentru ţinute spectaculoase

Tocmai ţi-ai achiziţionat o rochie albastră lungă elegantă şi nu prea ştii cum să o porţi pentru a te pune în lumina reflectoarelor? Ei bine, dacă ai optat pentru o asemenea rochie, trebuie să ştii că în orice caz vei ieşi în evidenţă. Şi pentru a o face cât mai bine trebuie să alegi accesoriile potrivite.

Culorile accesoriilor pentru rochii albastre lungi elegante

Nu asorta niciodată rochia lungă albastră cu accesorii multicolorate. Este de prost gust şi rişti să transformi o ţinută rafinată într-un adevărat eşec.

Nude

Cel mai bine alege nude/ culoarea pielii. În cazul în care optezi pentru un clutch şi nişte pantofi stiletto nude poţi fi sigură că rochia ta va fi în centrul atenţiei, iar ţinuta ta va fi una potrivită.

Negru

Negrul este o opţiune potrivită de fiecare dată, indiferent de cuoarea rochiei. Astfel, cu ajutorul unor sandale minimaliste negre şi a unui clutch negru cu aplicaţii interesante din paiete sau pene poţi obţine un rezultat spectaculos, datorită contrastului creat între cele două culori.

Argintiu/Auriu

Nuanţele metalice au fost în mare vogă în ultima vreme şi continuă să fie. Pantofii şi clutchul auriu sau argintiu vor da o strălucire specială ţinutei. Ţine cont de faptul că nu este nevoie să optezi pentru nuanţe foarte lucioase, deoarece poţi obţine un efect estetic neplăcut.

Încearcă să nu mixezi rochia lungă albastră cu accesorii în aceeaşi nuanţă. Vei da dovadă de lipsă de imaginaţie, iar cu atâtea opţiuni la îndemână, de ce să nu o alegi pe cea care să te scoată în evidenţă.

Rochii albastre lungi si elegante sunt piese vestimentare ideale pentru ţinutele glam şi pot fi alese pentru cele mai pretenţioase petreceri. În funcţie de preferinţele personale, poţi opta pentru o multitudine de texturi şi modele (simple sau cu imprimeuri), cu croieli fluide sau cu un design eleborat, cu corset sau pe model clasic, cu decolteu adânc, cu spatele gol sau cu mâneci lungi, din dantelă brodată sau din tulle. Tot ce contează este ca rochia aleasă să se potrivească de minune evenimentului la care participi şi constituţiei tale.

Iar acum, că ştii cu ce accesorii să asortezi o rochie lungă albastră elegantă şi ştii cu ce culori se potriveşte cel mai bine, nu încape îndoială că vei fi vedeta serii oriunde vei merge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *