Un cadou dedicat pentru o femeie

Am descoperit in ultima luna ca e destul de dificil sa multumesti o femeie la capitolul cadouri. Chiar daca ea iti spune ca e ok si iti multumeste frumos pentru cadou, afli cumva de la “prietenele ei” ca de fapt mai avea acel obiect si ca probabil si-ar fi dorit altceva. Dar ca barbat, e cam greu sa iti dai seama ce anume trebuie sa ii cumperi unei femei, si asta chiar daca o cunosti foarte bine ca persoana si ii stii si cateva hobby-uri.

Ma gandesc acum, dupa ce am scris aceasta prima fraza, ca unele cadouri ar trebui rezervate doar prietenilor apropiati, cei pe care ii cunoastem si le stim pasiunile, iar daca le stim pasiunile, e mai usor sa luam un cadou gandindu-ne la un hobby pe care il au. De exemplu, am o amica care iubeste tirul cu arcul, dar din pacate aici prin zona nu sunt atat de multe zone unde se poate practica. Motiv pentru care in momentul in care a fost ziua ei de nastere, am decis sa ne strangem si sa mergem undeva unde se poate practica tirul, sa ii facem asta gen cadou, dar sa ne si distram in acelasi timp.

Ceva in genul unui road-trip combinat cu un lucru care ii placea ei, a fost o experienta reusita.

Insa nu multe persoane pot sa isi ia un weekend liber ca sa ajunga la ajunga undeva, asa ca in cazul femeilor, cele mai frecvente si cumva normale cadouri vin ca si parfumuri (fie stii ca ii place ceva si ii “refaci stocul”) sau ca si cosmetice diverse, de la un kit de make-up pana la produse de ingrijire a pielii.¬†Depinde totul de persoana careia ii faci cadou.

Voi ce cadouri faceti in astfel de ocazii ? Aveti vreo experienta epica in urma unei astfel de zile de nastere ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *