Un cadou pretios

Perioada sarbatorilor pandeste dupa colt, iar daca nici anul acest nu aveti in minte ce sa ii luati prietenului / prietenei dumnevoastra, venim anul acesta cu o simpla recomandare, ceva cumva evident: un set de bijuterii pentru persoana iubita. Poate parea ca ceva destul de simplu si poate neinteresant, dar ganditi-va: cand e ultima oara cand ati ales sa faceti un astfel de cadou partenerului de viata ?

Si tocmai pentru ca este partenerul de viata, cam stiti ceea ce ii place si va fi mai usor pentru dumnevoastra sa alegeti bijuteriile potrivite. Si daca nu stiti, puteti incerca sa dati de cei de la Bijuteria Teilor, au oameni care va pot ajuta sa va decideti la ce sa cumparati, fie ca doriti un simplu inel (poate gravat, ca sa dau o idee) sau un intreg set cu cercei, inele si lantisor. Poate chiar si o bratara.

Daca v-am dat o idee buna si deja va ganditi sa mergeti intr-o bijuterie sa va uitati de ceva interesant, atunci e bine. Mai ramane doar partea alegerii efective a materialului din care sa fie confectionat inelul si tipul acestuia. Sunt anumite bijuterii in Romania care pot confectiona si inele la cerere, pretul fiind evident ceva mai mare decat in cazul unor bijuterii gata realizate. Trebuie totusi lucrat metalul conform instructiunilor, iar asta necesita un bijutier licentiat care sa stie sa lucreze cu diverse materiale.

Daca doriti ceva mai simplu, aveti de obicei de ales dintre argint si aur, ca si metale, sau dintr-un aliaj realizat din aceste metale si poate alte metale mai interesante, precum vanadiul (asta daca va plac inelele negre). In plus, la aceste inele puteti alege sa puneti un diamant sau un rubin pentru a il face mai interesant (asta in cazul femeilor)

Trebuie sa va ganditi cam ce vrea si partenerul de viata si sa actionati in concordanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *