Stil si confort pentru iarna

La Cluj am avut parte de prima ninsoare pe anul acesta, circulandu-se destul de greu prin oras. Nu neaparat din cauza drumul acoperit de zapada, pentru ca din fericire drumarii si-au facut bine treaba, iar pe dealurile din oras nu patinai…. decat daca aveai anvelope de vara tocite. Dar pentru restul de masini nu asta a fost problema, aglomeratia in oras a fost cauzata de doua accidente in doua puncte cheie ale orasului si din cauza carora traficul a fost blocat o buna bucata de timp. Eram pe scaunul din dreapta si la un moment dat i-am zis prietenului meu ca eu cobor aici si ma duc pe jos pana la locul de munca, pentru ca nu are rost sa stau atat de mult in trafic.

Din fericire, m-am si pregatit exemplar, avand la indemana haine mai groase si un trenchiu pe deasupra ca sa fiu sigura ca nu ma sufla vantul prea tare cat o sa merg prin oras. Poate singurul capitol la care am ramas restanta a fost la capitolul incaltari, neavand acum la apartament ghetele speciale de iarna, fiind nevoita sa merg cu ceva pantofi care pareau ceva mai grosi, dar care din pacate au si un toc serios si nu ajuta foarte tare la mersul pe zapada.

Oricum, zapada asta care a venit peste Cluj a fost ca un reminder pentru mine ca este necesar sa schimb garderoba si sa vin cu ceva nou si bun pentru vremea care va fi in urmatoarele luna. In mare, am tot ce este necesar, iar daca mai am nevoie de ceva, pot arunca o privire pe Shopamor sa vad cam ce produse mi-as mai putea dori de acolo.

Voi cum v-ati pregatit pentru iarna ? Si ma refer la nivel vestimentar, pentru ca banuiesc ca la capitolul masina deja v-ati dat seama ca va trebuie anvelopele de iarna si o racleta in fiecare dimineata 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *