Cămăşi damă elegante

Modele pentru o primăvară colorată

Cămaşa este o piesă vestimentară îndrăgită de orice femeie. Şi asta deoarece o poţi găsi în varianta elegantă şi în varianta casual, este uşor de asortat şi poate fi purtată atât ca piesa principală în sezonul cald, însă şi pe sub un sacou sau un pulover în sezonul rece.

Astăzi vom vorbi despre cămăşile elegante şi şi care sunt principalele modele pe care orice femeie trebuie să le aibă în garderobă.

Cămăşi damă elegante:

  1. Cămăşile de damă office sunt ideale pentru zilele petrecute la birou şi reuşesc să dea o notă elegantă oricărei ţinute. Alege-le pe cele cambrate cu mânecă lungă şi asortează-le cu nişte pantaloni evazaţi sau cu o fustă conică pentru un look clasic foarte feminin. În funcţie de preferinţele personale, poţi alege o cămaşă albă simplă, sau una mai colorată cu volane.
  2. Pentru un accent modern optează pentru camasi dama elegante brodate sau în dungi. Indiferent de culoare asortează cămaşa la nişte pantaloni office negri şi vei avea un look complet şi reuşit atât pentru o zi de birou cât şi pentru un eveniment de seară.
  3. Cămăşile în carouri, chiar dacă sunt văzute ca piese mai degrabă casual, dacă sunt realizate dintr-un material mai sofisticat se pot potrivi de minune ţinutelor elegante. Pentru un look modern, asortează cămaşa în carouri la nişte pantaloni negri conici şi unei pantofi cu toc. De asemenea, o mai poţi purta cu fuste din piele şi botine cu toc înalt.
  4. Cămăşile din dantelă sau cu aplicaţii dantelate sunt şi ele ideale pentru o apariţie elegantă. Pot fi piesa de rezistenţă la o nuntă sau la alte evenimente speciale, de seară. Se pot asorta de minune cu fuste midi mulate şi tocuri înalte, punându-ţi în evidenţă latura misterioasă.
  5. Poţi adăuga garderobei tale şi cămăşile cu imprimeuri florale, romantice. Sunt un must have, iar dacă sunt purtate cu fuste mini sau midi îţi vor contura feminitatea.
  6. Cămăşile cu volume, cu mâneci clopot şi cu volane sunt, prezente în acest sezon în colecţiile marilor designeri precum: Louis Vuitton sau Givenchy nu trebuie să îţi lipsească din dulap! În plus, merg de minune cu ţinutele elegante, potrivite pentru evenimente cu stil.

Care din cămăşile menţionate mai sus este pe gustul tău? Poate ne dai şi câteva idei de accesorizare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *