Cum sa nu ai haine sifonate

Daca in viata de zi ai o slujba la birou care iti cere sa fii mereu elegant, atunci si tu ai dat peste problema camasilor si pantalonilor sifonati. Fiind o tinuta pe care trebuie sa o ai mereu in timpul saptamanii de lucru, trebuie sa ai cateva camasi calcate in fiecare saptamana, pregatite de duminica seara pentru ziua care urmeaza. Din pacate insa, multi dintre noi nu avem norocul sa putem avea atatea camasi la dispozitie, multumindu-ne sa avem si una ok, dupa care sa vedem cum facem asta.

Nu toti avem o prietena sau o mama care sa stea in acelasi oras care sa calce si sa apreteze toata camasile si pantalonii de stofa pentru zilele de lucru. Asa ca multi dintre noi a trebuit sa ne facem un obicei de a ne calca singuri hainele, iar pentru multi acest proces este inca o nebuloasa, fie din cauza unui fier de calcat nefolosit corespunzator, fie pentru ca ne pierdem rabdarea sa tot calcam haine zilnic.

Din fericire, pentru barbatii care doresc sa exista si o solutii mai rapide, prin forma unor statii de calcat cu ajutorul carora sa isi poata calca hainele extrem de rapid. Cand ai un aparat profesional, lucrurile merg mai bine si mai cu spor si parca procesul nu mai e chiar atat de repetitiv.

Pe mine personal m-a ajutat sa imi calc mult mai usor camasile si hainele pe care le am. Din fericire pentru mine nu am nevoie de camasi sau pantaloni de stofa prea des. Dar am simtit presiunea in vara ce a trecut, cand am fost invitat la o multime de nunti. Dar tot sistemul de calcat si-a facut treaba cu succes. Nu cred ca am pierdut mai mult de jumatate de ora cu o seara inainte pentru a imi clca hainele.

Asta inseamna sa ai dispozitive profesionale pentru calcare, iti faci mai repede treaba, ai haine frumos calcat si deloc sifonate.

ironed-shirt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *