Idei de outfit pentru zilele geroase

Îmbracă-te cu stil chiar dacă e ger afară!

Nu ştii cum să îţi schimbi starea de spirit dintr-o zi geroasă de iarnă? Trebuie doar să fii inspirată, să îţi alegi cele mai cool haine din dulap şi să faci cele mai inteligente combinaţii.

Ţi-am pregătit câteva idei de outfit pentru zilele geroase care te vor ajuta să ai cea mai stilată apariţie chiar şi la -20 de grade.

  1. Optează pentru puloverele supradimensionate, tricotate. Pe lângă faptul că sunt foarte călduroase, acestea sunt atât de plăcute la atingere încât îţi vor oferi starea de confort necesară pentru zilele întunecate şi reci de iarnă. Asorteza puloverul cu o fustă girly, nişte ciorapi din dantelă şi o pereche de botine până la glezne. Accesorizeaza cu o pălărie care te va feri de frig. Cu această ţinută romantică nu vei mai simţi nici măcar frigul iernii.
  2. Poartă o geacă de fâs. Alege o combinaţie inedită formată dintr-o pereche de jeanşi skinny, un pulover gros, din lana cu guler pe gât şi o pereche de ugg-uri cu jambiere croşetate. Completează ţinută cu nişte mănuşi de piele şi o bentiţă chic pentru a-ţi proteja urechile de frig.
  3. Cine a spus că pantalonii scurţi se pot purta doar vara? Sigur că poţi să îi incluzi şi într-o ţinută de iarnă. Îndrăzneşte şi optează pentru o pereche de pantaloni scurţi  pe care să îi combini cu nişte colanţi şi o pereche de ghete de iarna army. În partea superioară a corpului poartă un pulover pe gât şi o jachetă polar bomber.
  4. Poartă o pereche de pantaloni de piele cu căptuşeala pe interior. Alătură-i unei cămăşi în carouri peste care să suprapui un pulover gros cu guler rotund. Completează ţinută cu un palton supradimensionat cu accente masculine şi o pălărie cu bor îngust. Este ţinuta perfectă pentru o zi rece de iarnă în care vrei să ieşi în evidenţă
  5. Poarta rochia neagră simplă cu o pereche de dresuri negre mate şi nişte cizme roşii peste genunchi. Pe deasupra poartă o haină lungă de blană cu un fular călduros şi nişte mănuşi din piele – iată o ţinută stilată care îţi garantează că te îmbraci în tendinţe, şi în acelaşi timp, conform vremii de afară.

Fii inspirată şi curajoasă iarna aceasta! Vei fi remarcată pentru ingeniozitatea ta în materie de combinaţii vestimentare inedite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *