Incaltaminte simpla pentru plimbare

papuci-plaja

Am o prietena care, indiferent de locatia in care merge, prefera sa poarte tocuri. Nu chiar tocuri de 15 centimentri, incat sa te uiti putin ciudat la felul in care merge, ci niste tocuri mai simple si mai elegante. Avea o placere sa se imbrace business-like pe oriunde mergea, un lucru de altfel foarte frumos, pentru ca ii statea destul de bine, mai ales pentru ca e ceva mai micuta de inaltime.

Tocurile o scoteau mult in evident cand le purta, adica aproape tot timpul. Cu exceptia orelor pentru scoala de soferi, cand aveam niste balerini simpli cu talpa plata, perfecti pentru a simti mai bine ambreiajul, mai ales daca esti intr-o masina mica pe benzina care nu prea are cuplu, iar atunci cand ridici doar un pic risti sa iti moara motorul.

E una din putine circumstante in care am vazut-o purtand altceva decat tocuri. Drept e ca n-am ajuns sa urc cu ea pe munte pana acum, dar ma indoiesc ca ar fi purtat tocuri pentru o astfel de urcare. Ma gandesc ca s-ar fi acomodat cu restul oamenilor si si-ar fi luat incaltaminte potrivita pentru o astfel de ocazie, mai precis niste ghete, care ar ajuta-o sa urce mult mai usor pe dealurile si muntii abrupti. Urmeaza sa vad daca se va intampla si asa ceva in viitor, pentru ca fiind vara, am intentia sa vad daca are chef de o plimbare pe munte. Sper doar sa imi ceara si mie parerea legat de materialele de care are nevoie pe munte, pentru ca daca ai materialele potrivite, altcumva urci muntele.

Pana atunci insa, la intalnirile business pe care le are in oras, va purta in continuare un echipament business si tocuri, pentru ca are ea o placere din asta. Sper insa ca asta sa nu o afecteze in viitor, fiziologic vorbind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *