Tinute business ca in filme

business-women-cartoon

Ma gandesc ca multi dintre voi sunteti familiarizati cu serialul “Suits”, produs de cei de la USA. Iar in cazul in care nu sunteti familiarizati, luati de aici un link de la IMDB ca sa vedeti ce e de serialul asta si mai ales sa vedeti nota acordata acestuia. Daca nu l-ati vizionat pana acum, aveti ceva de recuperat, pentru ca e deja la sezonul cinci. Dar pot garanta ca vor fi niste seri placute urmarind acest serial, pentru ca il veti urmari cu sufletul la gura.

In cadrul serialului actiunea se petrece in cadrul unui mare cabinet de avocatura din New York, al carui nume nu o sa ma chinui sa il mentionez, pentru ca s-a schimbat de vreo 4 ori pana acum pe parcursul serialului, din ce imi aduc aminte. Cert e ca toata lumea “buna” din firma e imbracata la 4 ace, cu costume de calitate si cu niste tinute de exceptie pentru oameni de afaceri.

Si dintre acestea, sunt trei personaje feminine pe care producatori le-au adus in centrul atentiei prin alegerea unor tinute business de exceptie de-a lungul serialului. Si nu doar tinute business, ci si in situatiile in care se iesea putin din sfera avocaturii, am putut admira niste rochii de exceptie la aceste trei personaje. Ma refer evident la Donna, Rachel si Jessica. (vedeti pe imdb cine sunt actritele care interpreteaza aceste personaje).

Pe langa faptul ca e un serial care te tine cu sufletul la gura, pentru un pasionat de fashion acest serial vine cumva cu cateva idei de tinute business bune, pornind de la rochii pana la sacouri business, dar si rochii de seara, dupa cum ziceam mai sus. Cred ca in partea de coregrafie a serialului se afla cineva care are cunostinte in domeniul modei si vrea cumva sa lanseze, asa pe furis, noi mode.

Cert e ca un sacou, o camasa si o rochie bine aleasa pot scoate in evidenta tot ce e mai bun dintr-o femeie, pastrand in acelasi timp stilul business necesar de exemplu pentru o slujba de birou. (Hint pentru doamnele care vor sa incerce ceva nou).

Asa ca dupa ce terminati lucrul, salvati-va o ora sau doua pe seara inainte de somn pentru vizionarea serialului Suits. Sunt sigur ca nu veti fi dezamagite de ideea pe care o dau. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *