Ținute potrivite pentru fiecare eveniment

Alegerea unei ținute potrivite pentru un eveniment este destul de complicată în ciuda faptului că există o gamă largă de produse pe piață.

Cea mai mare problemă apare când nu este destul de clar ce tip de ținută ar fi acceptabilă pentru acel eveniment mai ales dacă nu este menționat un dress code anume.

Nuntă

Prima regulă pentru o ținută potrivită de nuntă este ca invitații să nu poarte alb, decât dacă este specificat acest lucru pe invitație. Este un mare trend ideea de a cere tuturor invitațiilor să poarte haine albe, însă miri care nu doresc un astfel de eveniment, nu se vor bucura să îi vadă invitații în alb.

La nuntă ținuta trebuie să fie una elegantă, dar și comodă în același timp pentru a vă da libertate pe tot parcursul serii.

În cazul domnișoarelor de onoare care schimbă ținuta pentru petrecere, este de preferat ca aceasta să nu fie extrem de extravagantă. Rochii elegante la prețuri foarte accesibile sunt cele de la Fofy. Aici puteți găsi rochii elegante lungi, scurte și chiar rochii de domnișoare de onoare pe mai multe culori.

Botez

De cele mai multe ori botezurile se fac pe timp de zi, și nu până noaptea târziu ca și petrecerile de nuntă.

Ca și ținute, rochii de cocktail sunt mult mai potrivite în acest caz. O rochie elegantă, discretă, dar totuși fără a fi catalogată drept rochie de seară. Lungimea midi este ideală, iar croiala să fie cât se poate de simplă.

Materiale mate, poate cu mici aplicații de dantelă, broderie sau mărgele, dar fără excess extravagante. Rochiile shift sau cele tip office sunt preferate de către femeile peste 45 ani. Acestea adesea aleg să le poarte cu dresuri negre și pantofi simpli cu toc mediu.

Banchet

La banchet nu există reguli foarte rigide însă ceea ce trebuie ținut minte este că decența trebuie să fie luată în considerare.

Decolteurile prea adânci, fustele prea scurte și transparente nu sunt bine văzute de către cadrele didactice, astfel ar fi de preferat să le evitați. Rochiile lungi tip prinșesă, cele tip sirenă sau chiar unele cu trenă sunt favorite.

Trebuie totuși luat în calcul faptul că și confortul trebuie să primeze dacă vreți să vă puteți mișca în voie toată seara. De același lucru trebuie ținut cont și când vă alegeti pantofii. Probați, testați și abia apoi cumpărați.

Petrecere corporate

Aici trebuie să se țină cont foarte mult de dress code. De cele mai multe ori o rochie simplă tip office sau un costum simplu dar elegant sunt cele mai bune alegeri.

Pentru un plus de eleganță discretă se recomandă alegerea unei cămăși din mătase naturală și o pereche de pantofi stiletto clasici.

Care e ținuta ta favorită pentru un eveniment ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *