Articole sportive pentru damă

Ce este esenţial pentru activităţile fizice

Acum că vremea caldă a sosit, dacă nu am făcut-o deja, trebuie să începem să facem mai mult sport, mai ales că daca nu vrem sa mergem la sală, avem la dispoziţie o mulţime de parcuri în care putem face puţină mişcare.

Cu toate acestea, pentru ca sportul să devină o plăcere, trebuie să alegi acea activitate fizică, care ţi se potriveşte cel mai bine. Indiferent că alegi să mergi la sală, să faci jogging dimineaţa în parc sau să faci sport acasă, trebuie să îţi alegi un echipament adecvat.

Iată ce articole sportive pentru damă sunt esenţiale, indiferent de activitatea practicată.

Bustiera

Nu purta sutienul tău obişnuit la sală sau atunci când practici alt sport. Acesta nu oferă o susţinere corectă a bustului şi în plus se poate deforma. Alege, în schimb un sutien sau o bustieră special construită pentru sport. Bustiera este confortabilă şi oferă o susţinere eficientă care îţi va permite să te bucuri de sport.

Topul special pentru sport

Este bine că atunci când faci sport să nu porţi un tricou obiscnuit, ci unul care absoarbe şi elimină eficient transpiraţia. În plus, nu vrei să te simţi incomod în timp de faci sport. De asemenea, încearcă să nu optezi pentru un top larg, pentru că te poate împiedica în realizarea mişcărilor.

Poţi opta pentru un tricou cu mânecă scurtă sau lungă, maieu, iar dacă preferi echipamentul mai lejer, alege să porţi un maieu larg peste o bustieră. Totuşi, partea de jos a maieului trebuie să prezinte un elastic care să nu îi permită să vă incomodeze.

Pantaloni sau colanţi

Indiferent că preferi pantalonii scurţi, colanţii lungi, trei sferturi sau pantalonii lungi de trening, aceştia trebuie să fie comozi, să nu te strângă în talie sau să fie largi.

Este recomandat să optezi pentru pantaloni sport cu banda elastică în talie care nu strâng, dar stau bine pe şolduri. Alege-ţi pantalonii în funcţie de activitatea practicată, de exemplu, nu opta pentru nişte pantaloni lungi, evazați de yoga, dacă intenţionezi să faci cycling.

Încălţămintea pentru sport

Fii atentă pentru ce optezi, deoarece nici adidaşii nu sunt universali. Cei de fitness diferă de cei de alergare, contează flexibiliatea şi aderenţa tălpii. Alege perechea care să se potrivească cel mai bine sportului pe care îl vei practica fie că este aerobic, fitness sau alt sport.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *