Salopete elegante din dantelă

Definiţia eleganţei

Dantela este un material preţios care ne duce cu gândul la eleganţă şi rafinament, la ţinute deosebit de speciale sau la rochii de mireasă diafane.

De foarte mult timp, dantela a început să fie inclusă în garderoba feminină în articole vestimentare atât casual cât şi elegante. Însă cel mai bine arată în ţinutele de seară şi asta deoarece reuşeşte să pună în valoare orice femeie.

Pe lângă rochia din dantelă, o piesă vestimentară care poate atrage atenţia, precum şi multe priviri admirative este salopeta din dantela. Cu o salopetă elegantă din dantelă nu vei da greş niciodată.

Pentru o apariţie clasică, poţi opta pentru o salopetă neagră din dantelă pe care să o accesorizezi cu elemente în aceeaşi nuanţă. Noi te asigurăm că o ţinută all-black arată foarte bine şi se potriveşte atât unui eveniment formal cât şi unei petreceri fancy cu prietenii.

Poţi opta pentru salopete elegante din dantelă cu spatele gol sau cu decolteu, însă fii foarte atentă să ai o ţinută de bun gust şi să păstrezi întregul ansamblu pe o linie minimalistă. Poţi, de exemplu, asorta o salopetă roşie elegantă cu un blazer lung nude şi cu o pereche de stiletto în aceeaşi nuanţă ca şi blazerul. Sau poţi alege aceeaşi ţinută, însă în varianta all-white. În plus, în ultima vreme albul a început să intre,din nou în graţiile fashionistelor şi celebrităţilor de pretutindeni.

Salopeta eleganta din dantelă poate fi purtată chiar şi în timpul zilei. O combinaţie îndrăzneaţă cu care deja te-ai obişnuit: dantela şi denimul. În zilele răcoroase de primăvară poartă-le împreună iar dacă îţi este prea cald, ridică manşetele gecii de blugi. La capitolul încălţăminte, optează pentru o pereche de balerini cu vârful ascuţit . Aceasta ţinută este potrivită pentru ieşiri casual în oraş, ieşiri la film cu prietenii, dar şi pentru o seară petrecută într-un pub, dacă te simţi confortabil.

Alege cu grijă pantofii atunci când porţi salopete elegante din dantelă. Majoritatea modelelor de salopete din dantelă merg foarte bine cu tocurile cui. Acestea reuşesc să dea iluzia unei siluete mai zvelte şi mai alungite. Poţi alege să porţi o pereche de pantofi stiletto fără platformă, cu toc cui înalt şi vârf ascuţit.

Tu cum preferi să porţi salopeta din dantelă?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *