Cum sa: placa de creponat si epilarea laser

epilare

Placa de creponat

Placa de creponat este o placa speciala ce ajuta la creponarea parului, oferindu-i un volum puternic chiar de la radacini si obtinand astfel coafura mult dorita. Incalzirea rapida si eficienta a lamelelor ofera rezultate superioare. Acest instrument este prevazut cu tehnologii digitale care permite detinerea controlului, modificarea temperaturii la care urmeaza sa fie creponat parul. Timpul in care se realizeaza o astfel de coafura este unul scurt, fiecare atingere modeland si asezand parul asa cum iti doresti.

Aparatele pentru creponarea parului ofera un transfer de caldura imediat si pentru o perioada indelungata de timp fara sa dauneze firelui parului sau sa le arda. De asemenea, exista si aparate care pot avea mai multe functii: de indreptare, ondulare sau creponare, toate acestea fiind necesare pentru a obtine coafura perfecta si mult dorita.

Epilarea laser sau epilarea IPL ( Intense Pulsed Light)

Epilarea definitiva se poate realiza in doua modalitati: epilarea laser sau epilarea IPL. Echipamentele tehnologiei IPL sunt mai folosite deoarece sunt mult mai ieftine, dar performantele oferite sunt mai putin satisfacatoare decat in cazul unei epilari cu laser.

Dispozitivele de epilare cu laser si IPL ( care nu sunt dispozitive de epilare cu laser, dar lucreaza asemanator acestora) pot fi folosite pentru reducerea parului corporal si pentru tratamente ale pielii.

Majoritatea expertilor spun ca aceste tipuri de epilare pot fi foarte efective daca sunt in mainile unor operatori bine experimentati si antrenati.

Exista numeroase persoane totusi care se intreaba daca aceste epilari sunt permanente, dar trebuie stiut ca un procent de 20% din parul corporal va continua sa creasca intr-un mod mai incet si multe radacini de par se vor reface in timp dupa epilarile cu laser.

IPL este o tehnologie folosita de numerosi cosmeticieni si oameni din domeniul medical pentru a efectua diverse tratamente ale pielii. Epilarea cu laser este mai mult decat epilarea parului nedorit, este o procedura care necesita antrenament pentru a fi efecutuata si poate implica anumite riscuri. Astfel, inainte de a te epila definitiv cu laser, ar trebui sa verifici cu atentie experienta si abilitatea doctorului sau tehnicianului care va urma aceasta procedura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *