Epilarea, un alt punct de vedere

epilator

Unul din lucrurile care barbatilor nu le provoaca prea mare placere, motiv pentru ca multi dintre ei nici nu o incearca vreodata. Asta nu inseamna ca nu sunt barbati care sa se epileze, mai sunt si astfel de persoane care nu prea suporta deloc parul si caut sa si-l dea cat mai rapid jos atunci cand incepe sa apara. E unul din lucrurile de care acestia nu prea scapa, motiv pentru care reclamele pentru epilat nu se adreseaza in general barbatilor, ci femeilor.

Acestea nu au aceeasi problema cu parul pe care o au barbati, iar din ceea ce avem noi impresia, nici nu le deranjeaza prea tare aceasta operatiune. Cel putin asta putem crede dupa ce vedem reclamele de la tv de la epilatoare sau de la ceara cu ajutorul careia totul se face mai rapid si cu cat mai putina durere. Sincer, cred ca femeile fac asta de prea multa vreme si deja nu mai simt durere atunci cat firul de par este smuls. Doar o terorie, evident, pentru ca neavand cunostinte in acest domeniu, nu ma pot pronunta exact.

Indepartarea parului este unul din lucrurile pe care femeile il fac saptamanal, in special ca sa se simta mai atragatoare si probabil ca se simt si ele bine cand au picioarele fine. Cred. Motiv pentru care epilarea e una din activitatile recurente in viata lor. Cum e pentru barbati fotbalul sau iesitul la bere.

Imi zicea o amica zilele trecute ca si-a luat cine stie ce epilator de exceptie, ca nu mai simte mai nimic atunci cand se epileaza si ca totul e mai lejer acum, iar eu eram ceva de genul….. hmm, da, sigur, epilare, da…

Nu e un subiect care sa fie foarte discutat la iesirile la bere, as zice chiar ca e tabu, cel putin in grupul meu de prieteni. Asta nu inseamna ca barbatii nu au par de dat jos. Ca daca nu ne-am dat toti barba jos, am ajunge in clubul lumbersexualilor sau cum amar le-or zice.

Nici cu barba nu e rau, dar limitata, ca dupa aceea cauzeaza probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *