Haine din piele pentru bărbați

O notă rebelă pentru orice bărbat

De foarte mult timp, haina din piele a devenit un icon al modei. Inițial, purtată de rockeri, punkeri, băieții răi ai Hollywood-ului, în zilele noastre a devenit o piesă indispensabilă pentru orice bărbat care vrea să obțină un look cu o notă puternică, rebelă.

Cu toate astea, haina din piele pentru bărbati poate fi inclusă în aproape orice tip de ținută, atât celor care țin de stilul casual, cât și celor care țin de stilul elegant. În plus, o haina din piele poate rezistă fără probleme ani de zile, având avantajul că semnele uzurii datorate purtării sunt considerate cool și te pot ajută să îți personalizezi look-ul. Dincolo de rezistență, avantajul unei haine din piele este de departe numărul de modalități în care o poți combina.

De obicei, poți alege între haină din piele tip aviator, cu multe buzunare acoperite cu clapete, cu guler înalt și cu o croiala îndepărtată de corp și un model tip motociclist, simplu și mulat, asemenea modelelor pe care le purtau motociclistii pe vremurile bunicilor noștri. Jacheta aviator se potrivește mai ales bărbaților cu o talie mare și cu umeri lați, pe când cea în stil motociclist este potrivită bărbaților cu o statura atletică, înalți.

Haina din piele se potrivește la fel de bine cu un tricou, precum se potrivește și cu o cămașă sau un pulover. Asortarea ține mai degrabă de modelul hainei din piele și de culoarea acesteia. De obicei, cele mai multe haine din piele pentru bărbați sunt disponibile în nuanțe de maro și negru – cele mai comune și cele mai ușor de asortat.

Haina din piele poate fi purtată cu pantaloni tuid, cargo, blugi și chino crem sau maro deschis. Și se potrivește la fel de bine atât cu sneakersi, cât și cu ghete biker sau pantofi eleganți.

Atunci când te gândeșți să îți achiziționezi o asemenea jachetă, verifică-ti garderoba. O haina din piele neagră poate fii asortată cu haine în culori deschise, și închise, neutre, pe când una maro, este mai potrivită dacă ai în dulap mai mult haine în nuanțe bej, pământii.

Atunci când îți achiziționezi o haina din piele, optează pentru una din piele naturală și ferește-te de materialele sintetice. Este mult mai confortabilă, rezistentă și arată mult mai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *