Pantaloni pentru femei

Modele de pantaloni pe care trebuie să le ai în garderobă

Fiecare femeie are în garderobă să măcar o pereche de pantaloni preferată, indiferent că este vorba de jeanşi, culottes, palazzo sau pantaloni eleganţi.

Cu toate acestea, sunt câteva tipuri de pantaloni pe care trebuie să le ai neapărat.

Noi am făcut o listă cu tipuri de pantaloni pentru femei care au devenit populari de-a lungul timpului. Nu uita, însă, să ţii cont şi de silueta ta!

Pantalonii slim

Sunt pantaloni care se potrivesc în principiu oricărei siluete, dar mai ales persoanelor înalte. Dacă nu ai o siluetă perfectă, poartă pantalonii slim în combinaţie cu cardigane şi articole vestimentare în culori închise care au rolul de a subţia vizibil. De asemenea, combinaţi cu accesorii preţioase şi opulente, pot constitui o alegere șic-glamorous chiar şi pentru evenimentele speciale.

Pantalonii retro, evazaţi

Pantalonii largi, în stilul anilor ’60 sunt confortabili şi distinşi, fiind alegerea potrivită pentru evenimentele elegante. Talia înalţă pe care o prezintă aceşti pantaloni este în tendinţe şi poate avantaja orice siluetă.

Pantalonii de cocktail-party

Este necesar să avem în garderobă o pereche de pantaloni negri, eleganţi cu o croială simplă însă din materiale distinse precum mătasea sau satinul, pretabile evenimentelor deosebite. Poarta-i împreună cu topuri elegante şi cu bijuterii preţioase pentru a ieşi în evidenţă prin stil. La fel de eleganţi ca pantalonii negri, sunt şi cei bej, precum şi cei de culoarea fildeşului.

Pantalonii drepţi în stil business

Sunt tipul de pantaloni cu care nu poţi da greş atunci când trebuie să fii prezentă la o întâlnire de afaceri sau la o petrecere formală. Optează pentru nuanţe închise care să se preteze evenimentelor la care participi.

Blugii

Nu există femeie care să nu aibă în garderoba o pereche de blugi. Indiferent că alegi să îi porţi într-un weekend relaxat, la birou, sau când te întâlneşti cu prietenele la o ciocolată caldă, nu trebuie să îţi lipsească. Alege modelul de pantaloni pentru silueta ta! Este foarte important!

Pantalonii scurţi din denim, uzaţi

Arată foarte chic, dau un aer tineresc oricărei ţinute şi poţi fi combinaţi cu cele mai diverse piese vestimentare, astfel încât să obţii ţinute potrivite atât stilului casual cât şi celui elegant.

Acum că ştii cam ce tipuri de pantaloni sunt indispensabili pentru o femeie, alege inteligent în funcție de silueta ta şi cu siguranţă vei arăta super chic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *