Salopete scurte elegante

Cele mai cool piese ale verii 2018

De curând, salopetele scurte elegante au devenit piese vestimentare adorate de către femeile din întreaga lume. Stilul lor versatil poate complimenta o femeie indiferent de vârstă, reamintind perioada retro. Astăzi, salopetele scurte elegante le regăsim în apariţiile aproape fiecărei celebrităţi, trendetter și bloggeriță.

Dacă salopeta scurtă  pentru ținute casual este confecţionată din materiale precum bumbacul, denimul sau chambray, pentru ținutele de seară spune bun venit ţesăturilor luxoase: mătase, sifon sau dantelă.

Pentru o apariție fărp cusur, mizează pe o siluetă structurată, pe un decolteu adânc sau pe linii minimaliste şi vei descoperi că salopeta scurta elegantă poate fi la fel de sofisticată precum o rochie fabuloasă de seară.

Poţi opta pentru salopete scurte cu printuri, favorizându-le pe cele florale, atât timp cât alegi tăieturi care să te dezvăluie seducător. Cu toate acestea, salopetele scurte elegante într-o singură culoare sunt cele mă hot alegeri următoarei veri! Albastrul şi albul sunt culorile pe care trebuie să le ai în vedere atunci când îţi alegi salopeta scurtă elegantă. Dantela şi mătasea all white conţin proporţia perfectă între sexy şi inocent. De partea cealaltă, tonurile marine sunt ideale pentru o petrecere la piscină şi pot fi uşor abordate chiar şi pentru o petrecere rafinată.

Nu tăia de pe lista ta de piese de vară favorite nici salopeta scurtă neagră cu aer de lenjerie intimă, uşor decoltată şi finisată cu un strat de dantelă seducător. Sună bine, nu? În plus, este perfectă pentru o seară petrecută în club.

Salopeta scurtă elegantă reprezintă cea mai bună alegere pentru concediile în locuri exotice: când să petreci o seară romantică la un restaurant de pe malul oceanului, sau pur și simplu, vrei sa mergi cu prietenii într-un loc sofisticat. Alege o salopetă scurta elegantă, care să își pună în valoare bronzul superb și care să te scoată în evidență.

Poți alege să porți salopeta scurtă elegantă și alături de un blazer rafinat, dintr-un material nobil și cu sandale în stil minimalist. Vei arăta senzațional!

Versatilă şi practică, seducătoare şi inocentă, pregătită mereu să susţină şi să echilibreze un outfit şi foarte versatilă, salopetă scurtă elegantă poate fi cu succes purtată atunci când vrei să ai o apariție fabuloasă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *