Carbonara a la Italia

Ingrediente carbonara a la Italia

un pachet de spirale sau doua
2 oua
150 g smintina
1 ceapa
100ml vin alb
300g kaizer afumat
cascaval
vegeta
patrunjel

Mod de preparare Carbonara a la Italia

Se pun pastele la fiert in apa cu sare, intre timp, pina fierb pastele, se taie kaizerul cubulete potrivit, nici mari nici mici, smintina se amesteca cu ouale, ceapa se taie si se pune la calit, dupa ce s-a aurit se pune kaizerul, se caleste si el cam 5 minute, dupa aceea se pune vinul si se mai lasa 2-3 min dupa care se ia de pe foc. Dupa ce pastele au fiert, se scurg de apa si atentie nu se clatesc cu apa rece, dupa ce s-au scurs se pun inapoi in cratita, peste ele se pune compozitia din tigaie si smintina amestecata cu ouale, se pune vegeta sau sare dupa gust, se amesteca, apoi se acopera cratita cu capac cam 5 min sa aibe timp pastele sa absoarba compozitia. Pe o farfurie se rade cascaval pe razatoarea mica, patrunjelul se toaca si preferential se pune in cratita sau in farfurie dupa cum doreste fiecare, cascavalul ras se pune in farfurie deasupra pastelor.

carbonara a la italia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *