Ciorba de berbec

Ingrediente ciorba de berbec

  • Carne de berbec 600 g
  • ceapa 150 g
  • morcovi 100 g
  • patrunjel 50 g
  • telina 100 g
  • ulei 50 g
  • ardei grasi 150 g
  • fasole verde 200 g
  • rosii 300 g
  • otet 40 ml
  • leustean 1 leg
  • patrunjel verde 1 leg
  • sare
  • Metoda de preparare ciorba de berbec

    Carnea de berbec se curata de pielite, se spala in mai multe ape, se taie bucati, se pune la fiert in apa cu sare si se spumeaza cat este nevoie. Dupa ce carnea a fiert doua ore, se adauga zarzavatul de supa taiat rondele, ceapa tocata si calita in ulei, ardeii grasi taiati julien si fasolea verde rupta in bucati. Cand carnea este fiarta, se pun rosiile curatate de coaja si seminte si taiate cuburi, se potriveste gustul cu sare si otet sau zeama de lamaie si se adauga verdeata tocata.

    ciorba de berbec

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *