Ciuperci umplute cu verdeata I

Ingrediente ciuperci umplute cu verdeata

  • Ciuperci 1 kg
  • ulei 50 g
  • bulion de tomate 25 g
  • faina 25 g
  • usturoi verde 1 leg
  • patrunjel verde 1 leg
  • ceapa verde 3 leg
  • piper
  • sare
  • Metoda de preparare ciuperci umplute cu verdeata

    Se aleg ciuperci cu palarii mari, se taie cozile, se spala in mai multe ape, apoi se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se presara cu putina sare. Verdeata, ceapa, usturoiul si cozile ciupercilor se toaca marunt, se calesc in ulei, se presara pe deasupra o lingura de faina, sare si piper si se calesc in continuare inca 5 min., se sting apoi cu bulion subtiat cu apa. Aceasta compozitie se repartizeaza pe toate ciupercile, se da tava la cuptor si se lasa, pana ce ciupercile sunt gata.

    ciuperci

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *