Deschiderea unui restaurant traditional romanesc este un pas important pentru intrarea ta in afaceri si poate reprezenta cheia pentru succesul tau in acest domeniu al restaurantelor. In cazul in care vei opta pentru un restaurant traditional bazat doar pe carnuri vei avea nevoie de un spatiu extrem de curat si de bine amenajat pentru servirea produselor tale, dar si de cateva utilaje extrem de importante pentru prepararea mancarurilor:
-
Rotisorul electric – este unul dintre cele mai bune utilaje de care ai putea dispune deoarece are un raport extrem de bun stabilit intre spatiu si productivitate. Astfel, miscarea planetara a tijelor te va ajuta sa coci uniform puii, carnea de vita sau alte fripturi. De asemenea, aceste rotisoare electrice sunt extrem de potrivite pentru bucatarii profesionale din restaurante.
-
Rotisorul pentru pui– este folosit pentru rumenirea perfecta si rapida a puilor, acestia fiind fixati pe tijele rotisorului. In plus, acest tip de rotisor poate fi prevazut cu un sertar pentru colectarea grasimii.
-
Masina de facut carnati ajuta la umplerea rapida a carnatilor in conditii perfecte de siguranta si igiena. Dotata cu un sistem bine pus la punct si o structura din inox, masina de facut carnati poate fi extrem de utila in bucataria restaurantului tau.
-
Masina de umplut carnati este foarte practica si ajuta la prepararea unor carnati extrem de gustosi pentru restaurantul tau.
-
Echipamentele de realizare mezeluri sunt extrem de utile pentru bucataria restaurantului tau si astfel acestea de vor scuti de grija de a cumpara mezeeluri din alta parte. Astfel, vei putea avea intotdeauna mezeluri de cea mai buna calitate, proaspete si cu un gust foarte bun.
Totusi, nu este suficient sa ai doar echipamentele potrivite pentru restaurantul tau, ci va fi necesar sa ai si un bucatar priceput care sa prepare carnea pe care clientii tai sa o cumpere.