Friptura de porc la tava

Ingrediente friptura de porc la tava

  • Pulpa de porc 1 kg
  • ulei 50 g
  • ceapa 50 g
  • morcovi 100 g
  • usturoi 10 g
  • sare
  • Metoda de preparare friptura de porc la tava

    Pulpa de porc se sareaza, se unge cu ulei, se asaza intr-o tava, in care s-a pus restul de ulei si se frige la cuptor. Alaturi de carne se pune ceapa tocata, morcovii dati pe razatoare si usturoiul taiat feliute. In timpul frigerii carnea se stropeste cu sosul format in tava. Dupa ce carnea este fripta, se scoate din tava si se taie felii, iar legumele si sosul se paseaza, se adauga doua linguri de apa, se fierbe cateva minute si se toarna peste carne. Se mananca cu garnituri de cartofi (natur, piure etc.) si cu salate.

    friptura de porc

    1 thoughts on “Friptura de porc la tava

    1. Pingback: Foame…. | Resurse Web Romania

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *