Cum să alegi un tort de nuntă sau un candy bar perfect pentru evenimentul tău

Ziua cea mare se apropie și nu știi ce tort de nuntă și candy bar să alegi? Răspunsul este cât se poate de simplu. I-am întrebat pe prietenii noștri, reprezentanții super-cofetăriei

Senneville din Timișoara ce soluții oferă pentru ca orice eveniment să fie de neuitat.

Prin candy bar-urile și torturile lor, cei de la Senneville vor să te transporte, cu pași eleganți, în lumea uimitoare, delicioasă și minunată a gustului care te frământă.

Torturi de nuntă

Sunt detaliile fine, creative și extravagante care îți transformă evenimentul într-o amintire de neuitat. Ți-am pregătit gusturi și culori minunate pe alese, gândite pentru nunți așa cum toate ar trebui să fie: spectaculoase și pline de fericire!

Umpluturi pentru tort

Sub fiecare dintre senzaționalele creații Senneville se află o umplutură mai bună decât orice ai gustat până acum. Alege din multitudinea de arome și combină-le după poftă, toate sunt realizate de artizani cu multă dragoste de meserie, numai din cele mai bune și sănătoase ingrediente, fără conservanți și amelioratori.

Candy Bar

Cele mai frumoase evenimente din viața ta sunt motivul pentru cele mai gustoase și minunate Candy Bar-uri. Eleganță sau amuzament, naturalețe sau magie, imaginează-ți orice iar noi îți îndeplinim visele și exigențele. Și nu oricum, ci super-delicios!

Personalizează, personalizează, personalizează

Cu adevărat impresionant pentru invitații tăi este un tort de nuntă sau un candy bar care spune o poveste: povestea ta! Cele mai frumoase amintiri sau realizările voastre, personaje, idei, toate pot deveni subiecte perfecte pentru personalizare.

Aici, la Senneville, ne plac provocările. Vino să ne întâlnim și ia-ți toate ideile cu tine, inclusiv pe cele care nu crezi că au mari șanse de reușită. Ne consultăm și împreună vom găsi, cu siguranță, cea mai spectaculoasă și mai delicioasă soluție pentru ca evenimentul tău să aibă succesul pe care ți-l dorești.

Abia așteptăm să îți prezentăm lumea minunată a bunătăților de cofetărie și patiserie realizate artizanal, exclusiv din ingrediente premium, de un Chef cu peste zece ani de experiență în Franța. Special pentru evenimentul tău de neuitat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *