Informeaza-te despre studiul in alte tarii la RIUF

Ti-ar placea sa studiezi in strainatate, dar nu stii de unde sa incepi cautarile si care sunt principalele lucruri pe care ar trebui sa le cunosti? Atunci poti merge la Romanian International University Fair, pe scurt RIUF, unul dintre cele mai mari targuri din tara care-ti prezinta oferte universitare. Vei primi acolo informatii atat despre universitati, cat si despre posibilitatea obtinerii unei sustineri financiare.

Noua editie RIUF de anul acesta va avea loc la Timisoara la Centrul Regional de Afaceri in data de 19 martie. Aici vei putea gasi peste 40 de oferte de la universitati din Europa.

Unele dintre cele mai interesante oferte sunt cele ale tarilor din nord, unde nu exista o taxa de scolarizare.

La targ sunt asteptati sa participe atat elevi pentru programe de Licenta, cat si studenti in cautare de programe de Masterat. Pana acum prin targul RIUF au fost consiliati in jur de 600 de studenti care au dorit sa urmeze studiile in strainatate.

Mult succes in gasirea ofertelor dorite!

Daca nu gasesti ce ai nevoie la RIUF sau nu esti sigur de un anumit oras, poti oricand sa faci un city-break in oricare din orasele cu facultati de presitigiu si sa vezi daca le gasesti interesante dupa o vizita pe acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *