15 idei pentru a fi fericita azi

Pe tine ce te face fericita? Sa fie oare o plimbare prin parc, pe jos sau cu bicicleta? Sau o plimbare pe munte? Pe malul marii? O joaca alaturi de copiii sau nepotii tai…? Vizionarea unui film…?

Din lista cu micile placeri ale vietii am cules cateva idei, pentru a te face indemna sa fii fericita.

1. Priveste copiii care zambesc.

2. Incearca sa ai intelegere, sa manifesti dragoste si compasiune pentru ceilalti.

3. Toti avem dreptul de a alege, asadar ne putem simti mizerabil, dar de ce sa nu alegem sa fim cat se poate de fericiti? Oare ne putem suporta asa? 🙂

4. Imi place cand catelul meu se uita in sus, ma priveste cu o privire atat de increzatoare. Tu ai un catel?

5. O zi insorita imi aduce mereu un zambet pe fata.

6. Ma bucura faptul ca pot sa apreciez frumusetea naturii, norii, ploaia, tot ce inseamna viata. Si ma bucur cand pot sa ajut pe ceilalti.

7. Credinta in Dumnezeu, linistea si pacea lui in inima si-n sufletul meu mi-au dat tot timpul o stare de bine.

8. Iubirea neconditionata. Atunci cand renunti la asteptari si cand dai drumul iubirii neconditionate, poti simti cum te-mbratiseaza fericirea.

9. Fii recunoscatoare. Pentru ce esti, pentru ce ai, pentru ce poti sa faci.

10. Petrece timp cu familia ta, cu prietenii tai, cu animalele tale de companie, daca ai. Te va tine departe de tristete si singuratate.

11. Lucrurile simple. Apreciaza existenta tuturor lucrurilor insignifiante care vin de la sine. Pasarile, copacii, norii si stelele. Pe mine ma face fericita.

12. Bucura-te pentru faptul ca esti speciala. Esti speciala pentru ca esti femeie. Esti speciala pentru ca esti sotie. Esti speciala pentru ca esti mama. Esti speciala pentru ca iti iubesti copiii, sotul, fratele, sora si parintii. Fii fericita pentru ca esti norocoasa ca ai parte de aceasta iubire in viata ta si fii recunoscatoare pentru asta in fiecare zi.

13. Fii fericita pentru ca esti capabila sa iti oferi tie si familiei tale ce aveti nevoie.

14. Revino la chestiile simple, lumineaza cu lumanari, gateste la foc daca poti. Fa-ti timp pentru tine, pentru familie. Seamana si planteaza, fa-ti propria cultura de zarzavaturi. Vei descoperi ca nu vei mai avea nevoie de asa multi bani si in plus, vei scapa de jumatate din griji.

15. Fa-ti o gradinuta a ta, cu multe flori. Planteaza pomi.

Care dintre ideile de mai sus ti se pare mai potrivita pentru tine?

frumusete si fericire

1 thoughts on “15 idei pentru a fi fericita azi

  1. daniela says:

    Buna, citind articolul mi-a venit repede in minte ce ma face pe mine fericita si vreau sa va impartasesc si voua: gradinutza mea de flori si legume si catelusii mei, tot timpul veseli si binedispusi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *