Aplicatie de gestiune pentru farmacii

farmacie

O farmacie e o afacere un pic mai deosebita din punctul meu de vedere, aceasta fiind un tip de afacere care necesita multa grija si pricepere legata de fiecare medicamente inainte de vanzare. Evident ca medicul specialist sau cel de familie trimit cu retete, dar e posibil ca de multe ori o farmacie sa nu aiba medicamentul pe stoc sau sa aiba doar variatii ale acestui.

Iar intr-o farmacie sunt o multime de tipuri de medicamente, care acopera o gama larga de afectiuni si care au si medicamente sau afectiuni contraindicate, motiv pentru care e greu chiar si pentru un farmacist foarte bun sa retina toate aceste date in creier, de multe ori fiind necesara o cautare in prealabil pentru a vedea daca acel produs indeplineste toate conditiile pentru pacient.

Exista insa software in dezvoltare pentru asa ceva, incat sa usureze munca oamenilor si sa poata afla rapid daca sunt contraindicatii. Iar asta se poate aplica la fiecare medicament in parte. Software-ul pentru compararea medicamentelor e inca un lucru, dar ceva software pentru administrarea farmaciilor au cei de la BizPharma, cei care folosesc soft-ul cu acelasi nume.

In esenta, aceasta aplicatie usureaza munca farmaciilor legata de stocuri si de tipurile de medicamente pe care le au acestia in farmacie, putand transmite farmaciei in cauza daca un anumit medicament nu mai este pe stoc sau daca un anumit tip de medicament e aproape de terminate. Iar daca este un lant de farmacii, acest soft ii poate ajuta sa descopere mai usor pe cei care administreaza acest grup de farmacii daca vreuna din farmacii are totul necesar pe stoc si daca intr-o farmacie nu exista vreun medicament, sa se poate gasi intr-o alta farmacie a aceluiasi grup.

Mai si multe alte optiuni, dar am lasat un link mai sus pentru voi, in cazul in care sunteti interesati ce poate sa faca acest tip de software.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *