eAGROpds.ro – magazin online de piese pentru utilaje agricole

Agricultura în România

Agricultura în România are o valoare de 5% din produsul intern brut și angrenează 30% din populația activă ocupată, conform Wikipedia. Sunt niste valori destul de importante, care nu pot fi trecute cu vederea, mai ales daca tinem sa ne uitam la gradul de automatizare si tehnologizare al celor implicati in intreg lantul procesului agricol.

Anul 2021 a insemnat pentru Romania o productie agricole record: 34 mil. tone, de patru ori mai mare decât în 2007 (data intrarii Romaniei in Uniunea Europeana). Cultura de porumb a insemnat 15,48 mil. tone, dar numerele – le general – arata un trend pozitiv in ceea ce priveste agricultura in tara noastra.

Investitii in tehnologizare si costurile asociate

In aceste conditii, majoritatea fermierilor au facut investitii puternice in tehnologizare. Iar asta atrage si investitii in intretinerea utilajelor agricole achizitionate. Iar pentru a obtine cel mai bun raport calitate-cost, unii dintre fermieri se indreapta cu privire catre mediul online pentru achizitia de piese pentru tractoare si combine agricole sau pentru achizitia de lubrifianti (ulei motor, ulei hidraulic, antigel etc).

Aici intra pe scena eAGROpds.ro – magazin online de piese pentru utilaje agricole, care pune la dispozitia cumparatorilor si 15 puncte de ridicare in intreaga tara – caci stim cat de important este ca piesele sa ajunga la timp pe utilaje, mai ales in sezon.

Despre eAGROpds.ro

Proiectul eAGROpds.ro a aparut din dorinta de oferi solutii optime si rapide pentru provocarile pe care expertii platformei au constatat ca le aveti in activitatea fermelor dumneavoastra. Platforma ofera piese de schimb pentru utilaje agricole, tractoare, combine, semanatori, pluguri, prasitori, discuri, combinatoare, cultivatoare, scarificatoare, freze, tocatori, tavalugi, instalatii erbicidat, echipamente fertilizat, cositori, prese balotat, remorci, incarcatoare frontale. Cu o acoperire nationala si 15 puncte de ridicare, eAGROpds va este aproape indiferent de zona in care va desfasurati activitatea.

Cum poti sa gasesti rapid piesele pentru tractoare si combine agricole?

Catalogul online eAGROpds.ro permite cu usurinta alegerea de marca, model, tip tractor sau combina pentru identificarea filtrelor. Pe langa aceasta functionalitate, utilizatorii pot cauta usor dupa codurile originale in campul “cautare”, urmand ca rezultatele verificate sa fie listate si apoi achizitionate in cel mai scurt timp. Uleiurile si lubrifiantii pot fi identificati dupa normele producatorilor, vascozitate (SAE), normele ACEA sau API.

Pe langa platforma online foarte flexibila, eAGROpds.ro pune la dispozitia clientilor si personal tehnic specializat care va asigura asistenta de specialitate, cat si recomandari in functie de tehnica si bugetul clientilor. Consultanta gratuita si client service-ul fiind doua dintre cele mai importante selling points ale platformei.

1 thoughts on “eAGROpds.ro – magazin online de piese pentru utilaje agricole

  1. Fuzzy says:

    Agricultura in Romania nu este un lucru de neglijat. Obiectivul nostru este sa oferim solutii bazate pe tehnologie, procese simple si costuri mici, pentru a transforma acest sector in Romania. eAGROpds.ro este dedicat sprijinirii fermierilor, eliminand costurile suplimentare si asigurandu-le piesele de care au nevoie, la cele mai bune preturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *