(P) Wormhole – servicii IT / GSM profesionale

Wormhole oferă servicii IT/ GSM profesionale, pe lângă o varietate de produse de ultimă generație.

Principala noastră activitate este serviciul de Mentenanță IT, destinat expres companiilor care necesită o întreținere profesională a echipamentelor sau care doresc să-și extindă infrastructura IT din cadrul firmei.

De regulă, protejarea informațiilor este un lucru critic! Un document pierdut sau un fișier corupt poate fi de necaz uneori, atunci intervenim noi – vă propunem cele mai bune soluții de securitate, folosind un sistem de back-up centralizat sau prin Antivirus. Monitorizarea infrastructurii IT este importantă pentru că oricând pot apărea probleme din cauza unor echipamente defecte sau aplicațiile încetează să funcționeze. Wormhole oferă consultanță tehnică (gratuit) privind îmbunătățirea sau înlocuirea echipamentelor din cadrul companiei Dvs. și vă pune la dispoziție o echipă de specialiști IT care vor rezolva orice problemă, oricând aveți nevoie.

Acest serviciu include reparații hardware/ software, administrare IT, întreținere calculatoare, monitorizare, consultanță tehnică și servicii web (design, dezvoltare, înregistrare domeniu, găzduire, promovare, etc.)

Prețul abonamentului de Mentenanță IT variază în funcție de numărul echipamentelor și numărul de intervenții lunare estimate.

Serviciile GSM oferite sunt reparații, deblocări, decodări și resoftări orice tip de telefon mobil, tabletă sau alte gadgeturi. Acum puteți accesa siteul pentru a debloca/ decoda online orice smartphone sau tabletă folosind doar IMEI.

Prețul acestor servicii se poate negocia în funcție de numărul telefoanelor care necesită deblocare/ decodare și timpul de executare dorit.

*Oferim soluții profesionale pentru conexiuni wireless (în special outdoor) cu o viteză de până la 1.4Gbps. Avantajul este că nu riscați să pierdeți conexiunea la internet din cauza unui cablu, accident neprevăzut sau vreo modificare a infrastructurii stradale.

**Wormhole oferă exclusiv conexiuni la internet prin satelit cu o viteză de până la 50Mbps. Este recomandat companiilor care își desfășoară activitatea in zone rurale slab dezvoltate, sau care au nevoie de o conexiune permanent stabilă (privată).

Pentru mai multe informații vizitați-ne pe facebook – https://www.facebook.com/wormholero  sau pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *