Dansul mirilor

Cu tot stresul organizarii si planificarii, nunta este, asa cum ar trebui sa-ti amintesti cat mai des, momentul vostru, asa ca ar trebui sa va planificati din timp cateva lucruri care sa va puna pe voi in prim-plan la marele eveniment.

Unul dintre aceste lucruri poate fi dansul mirilor: primul vostru dans in calitate de sot si sotie si totodata startul petrecerii. Daca vreti ca totul sa decurga bine in timpul dansului, mai jos va prezint cateva sfaturi si idei pentru dansul mirilor:

  1. Melodia aleasa trebuie sa fie una care sa se potriveasca in primul rand cu voi si cu personalitatile voastre. Ritmul ei trebuie sa fie cat mai clar si nu foarte complicat, pentru a fi siguri ca reusiti sa tineti pasul. De asemenea ar fi de preferat ca melodia aleasa de voi sa nu fie prea lunga, ca sa nu se plictiseasca invitatii.
  2. Dupa ce ati ales melodia impreuna, incercati sa exersati atat singuri pasii, cat si impreuna. Puteti sa mergeti la cursuri speciale de dans, sa invatati uitandu-va la altii pe youtube sau pur si simplu puteti veni cu propria voastra coregrafie care va impresiona cu adevarat.
  3. Adapteaza-ti pasii pentru spatiul pe care il vei avea la dispozitie pe ringul de dans si exerseaza pasii intr-un spatiu care sa aiba aproximativ aceleasi dimensiuni, pentru a evita situatiile in care iti pregatesti pasii intr-un spatiu mare si te trezesti ca de fapt la nunta ai la dispozitie un spatiu restrans care va poate incurca la pasi.
  4. Cu cateva zile inainte de nunta arata coregrafia cameramanului si fotografului si eventual spune-le ce parti ti-ar placea sa surprinda cel mai mult.
  5. Pune la punct detaliile dansului cu dj-ul si asigura-te ca in ziua nuntii are melodia pentru dansul vostru.

Orice ar fi bucura-te de moment si nu te lasa dezamagita daca nu iese asa cum sperai sau daca va incurcati putin.

dansul mirilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *