Cum sa treci peste o despartire

Daca ai trecut recent printr-o despartire sau aceasta a avut loc in urma cu ceva timp, insa ranile sunt inca deschise, probabil nu ai o stare foarte buna. Trebuie sa mergi in continuare la serviciu, sa faci toate lucrurile pe care le faceai si pana acum prefacandu-te ca esti bine, chiar daca in sufletul tau e razboi.

Nu e cazul sa fii dezamagita insa. Asta este ocazia perfecta de a invata cat mai multe lucruri si de a incepe lucruri noi. Chiar daca ti se pare ca lumea a luat sfarsit si viata nu va mai fi la fel fara cel pe care il iubeai asa mult, sa stii ca te inseli. De fapt probabil in sinea ta stii si tu asta. La un moment dat vei gasi din nou barbatul care te va face fericita si de care vei fi foarte indragostita. De aceea acum este cazul sa te orientezi spre tine.

Daca tot nu ai pe cineva langa tine caruia sa-I acorzi toata atentia si afectiunea ta, atunci e cazul sa inveti sa te iubesti pe tine. Sa te rasfeti si sa te apreciezi. Sa faci lucruri noi, lucruri pe care nu le-ai mai incercat niciodata sau pe care voiai sa le faci de multa vreme, dar nu aveai curajul sau timpul necesar, ori gaseai mereu diverse scuze. Este cea mai buna ocazie sa te dezvolti ca persoana, sa iesi, sa cunosti oameni noi si sa legi prietenii frumoase.

Asadar, chiar daca esti trista si te simti singura, profita de aceste momente si ai grija de tine. Transforma un moment nefericit din viata ta intr-o experienta frumoasa din care sa inveti cat mai multe lucruri.

despartire

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *