Inainte de a face marele pas….

Daca ai facut pasul cel mare si ti-ai cerut prietena de sotie, e deja cazul sa te gandesti mai departe la nunta si la pregatiriile pe care trebuie sa le faci pentru anul urmator. Trebuie sa gasesti o data la primarie pentru nunta si, daca iti doresti, o data pentru cununia religioasa. Dupa fiecare din aceste ocazii trebuie sa cauti o locatie si sa te asiguri ca totul merge bine, sa trimiti invitatii, sa selectezi oaspetii, sa planifici luna de miere si multe altele.

Daca insa nu ai ajuns inca la acest pas si intentia de a face acest pas, Bijuteria Teilor din Pitesti, Arges iti sare in ajutor pentru alegerea verighetelor in functie de pret si material, fie ca iti doresti bijuterii din aur alb sau o combinatie de aliaj, cu diamant mai mic sau mai mare, poti sa mergi la magazin si sa discuti cu personalul de acolo pentru a alege ceea ce iti doresti sa ai in materie de verighete. Daca esti din Pitesti si nu stii cum sa dai de ei, e bine sa stii ca se afla in trei locatii din oras.

Prima locatie este sediul central din Pitesti, de pe strada Smeurei, nr. 54, pe drumul catre Dragasani. Daca nu vrei sa bati in prima faza drumul pana acolo, ii poti gasi si pe Strada Victoriei, nr. 89, in centrul orasului sau la Boutique Ramada pe Calea Bucuresti, nr. 50.

Pe langa verighete mai poti alege si bratari, cercei, coliere, pandantive sau alte tipuri de bijuterii pentru persoana iubita. Asa ca daca se apropie ziua de nastere si nu stii ce sa alegi, dai o fuga la una din bijuterii. Vei gasi cu siguranta macar o pereche de cercei care sa o faca sa zambeasca.

Asa ca daca esti din Pitesti sau din imprejurimi si ai nevoie de verighete, stii la cine sa apelezi.

inel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *