Caruciorul pentru viitorul bebelus

In cazul in care ai intemeiat doresti sa ai un copil sau esti pe cale sa ai un copil, ar trebui sa tii cont de cateva lucruri importante inainte de achizitionarea unui carucior de bebe: spatiul de joaca pentru acesta- mediul sau de joaca va avea un rol important in dezvoltarea sa, un spatiu linistit unde se va putea odihni si creste in timp, un patut pentru nou-nascuti, dar si un carucior cu care il vei putea deplasa alaturi de tine.

De ce as alege un carucior 3 in 1?

Caruciorul 3 in 1 pentru bebelusi este foarte usor de utilizat si te poate scapa de mai multe griji fiind varianta ideala pentru un parinte. Astfel, poti beneficia de un carucior destul de mobil si rezistent pentru plimbarile in natura alaturi de copilul tau, il poti transforma cu usurinta intr-o scoica auto in care vei putea sa iti transporti cu siguranta propriul tau copil si, totodata, il poti transforma intr-un carucior in care copilul tau se poate odihni. In general, perioada in care copiii pot fi asezati intr-un astfel de carucior poate fi intre 0 si 36 luni, iar pretul sau variaza in functie de marca de productie, de utilitatiile care le are caruciorul, dar si de materialul din care este facut si rezistenta sa.

De ce carucioare sport?

Carucioarele sport au fost concepute cu scopul de a crea un loc confortabil pe parcursul unei plimbari pentru copii mai mari de 6 luni care pot sta deja in sezut si se pot bucura de lucrurile pe care le intalnesc. Acestea sunt destul de simple, accesibile si foarte usor de pliat si transportat, fiind necesare pentru parintii care obisnuiesc sa fie plecati o mare perioada de timp alaturi de copilul lor sau pentru cei care obisnuiesc sa calatoreasca mult pe durata unui intreg an. Desi design-ul unui carucior sport nu este asa de iesit din comun cum pare sa fie design-ul unui carucior 3 in 1, carucioarele sport pot fi in multe cazuri mult mai accesibile si mai potrivite decat un carucior 3 in 1, astfel ca totul depinde de dorinta parintilor si de cum se adapteaza copilul la astfel de carucioare.

carucioare-bebelusi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *