Cum iti alegi caruciorul pentru copii

Daca te pregatesti pentru unul dintre cele mai frumoase momente din viata ta si anume aducerea pe lume a unui copil care-ti va infrumuseta viata, atunci probabil ai inceput deja sa cumperi macar o parte din lucrurile de care el va avea nevoie. Daca inca nu esti hotarata in ceea ce priveste caruciorul, mai jos ai cateva sfaturi despre cum iti poti alege caruciorul pentru copii.

In primul rand trebuia sa-ti stabilesti un buget in care sa te incadrezi atunci cand esti in cautare de carucior. Daca iei un carucior scump, nu inseamna neaparat ca este cel mai bun. Incearca sa dai intai o scurta cautare pe google sa vezi cam care sunt preturile pentru carucioare, apoi gandeste-te cam ce suma ai vrea tu sa dai pentru el.

Gandeste-te unde ai vrea sa il folosesti. In cazul in care ai masina si stii ca la un moment dat s-ar putea sa fie nevoie sa te deplasezi cu masina cu tot cu bebelus, respectiv carucior, atunci vei avea nevoie de un carucior care se pliaza pentru a incapea in portbagajul masinii. In plus, daca stai la bloc si aveti lift, cu siguranta nu vei vrea sa urci pe scari, de aceea ar trebui sa iei unul care sa incapa in lift.

Datorita nevoii copilului in primele luni de a sta cu spatele pe o suprafata tare si neteda si pentu a ii asigura confortul necesar, este bine sa cumperi un carucior cu landou.

Daca bugetul iti permite, cel mai bine ar fi sa alegi un carucior care sa aiba mai multe piese: landou, scaun de masina si carut. Asa ii vei asigura bebelusului tau transportul oriunde vei merge si va beneficia de confortul necesar.

carucior pentru copil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *