Cum iti alegi un carucior pentru copil ?

carucioare-bebelusi

Caruciorul pentru copil este una dintre cele mai mari batai de cap atunci cand esti intr-un supermarket si te-ai decis sa il achizitionezi. Exista zeci si sute de tipuri de carucioare, de la diferite culori la altele, de dimensiuni multiple, care ar putea sa iti fie extrem de folositoare, dar va trebui sa tii cont in primul si in primul rand de siguranta si confortul bebelusului. Cu cat confortul si siguranta sunt mai mari, cu atat iti vei da seama ca acest carucior este alegerea potrivita pentru copilul tau.

Totusi, de ce tinem cont cand achizitionam un carucior?

  1. In primul rand ar trebui sa ne gandim la ce il vom folosi. Daca obisnuim sa calatorim cu masina va trebui sa cautam un carucior care are si scaun special pentru masina deci care poate fi montat si demontat foarte usor.

  2. In al doilea rand trebuie sa tii cont si de cati copii vei avea. Daca vei avea gemeni, iti va trebui un carucior pentru doi bebelusi, solid care sa ii tina pe amandoi in siguranta si care sa ofere acelasi confort pentru ambii bebelusi.

  3. Spatiul de depozitare este de asemenea o caracteristica de care ar trebui sa tinem cont deci putem sa optam pentru un carucior pliabil si care nu ocupa foarte mult loc in casa.

  4. In plus, accesoriile pe care le are caruciorul sunt si ele importante. Este un avantaj sa ai un carucior care are in partea de jos cos pentru cumparaturi si o aparatoare de ploaie. Cosul de cumparaturi este disponibil pentru a fi folosit si nu pentru a cara plasele de cumparaturi cu mana in timp ce impingi la un carucior pentru ca, in timp, rezistenta caruciorului va fi tot mai mica, iar in cele din urma acesta va ceda.

  5. Garantia pe care acesta o are acel carucior, un lucru important. Trebuie sa aiba macar doi ani garantie, ca sa ai siguranta ca nu se strica macar pana cand copilasul invata sa mearga.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *