Pentru mamici vesnic pe drum

bebelus

Daca esti o mamica grijulie si esti mereu pe drum deoarece trebuie sa faci cumparaturi sau sa iesi la plimbare in oras si nu ai cu cine sa iti lasi copilul acasa, vei putea sa il ai tot timpul cu tine si sub supravegherea ta chiar si cand te vei deplasa cu masina. Totusi, vei avea nevoie de cateva produse necesare pentru intretinerea acestuia, pentru hranirea sa atunci cand ii este foame, dar si pentru clipele mai putin placute in care acesta trebuie schimbat.

Astfel, in geanta ta ar trebui sa existe niste produse importante care iti vor fi de folos in orice situatie si in orice moment al zilei:

  • Un pachet de servetele umede sau chiar doua pentru stergerea copilului inainte de a fi schimbat. Il vei ajuta astfel sa isi pastreze pielea fina si catifelata.

  • Cateva pampersuri, poate chiar pampers nr.2 pentru schimbarea copilului si pentru ca acesta sa nu stea foarte mult timp intr-un scutec murdar. In acest caz poti opta si pentru scutecele reutilizabile, confectionate din material.

  • Un biberon, o suzeta si un incalzitor pentru biberon.

  • O sticla in care sa ai lapte sau ceva hrana pentru copilul tau pentru orice situatie de urgenta.

  • Si, nu in ultimul rand, un scaun special pentru bebelus pe care il vei monta in masina ta si care ii va oferi siguranta necesara pe toata perioada in care esti la volan.

Daca ai trecut pe lista ta toate lucrurile necesare si ai reusit sa le pui intr-o geanta, vei putea pleca oriunde avand copilasul langa tine si sub protectia ta. Astfel, grijile fata de copilul tau vor disparea si vei putea sa il ai mai de aproape sub ochii tai. Desi nu pare un lucru confortabil, vei putea sa-I oferi atentia necesara mereu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *