Imbracaminte de noapte buna

bebelus

Am vorbit pe acest blog foarte mult despre cum sa ingrijesti un bebelus atunci cand are nevoie de ceva, fie ca ii este foame si trebuie alaptat (sau hranit, daca alaptarea nu este o posibilitate), fie ce tip de scutece trebuie folosite in anumite momente si ce protectie ofera acestea.

Astazi insa vor vorbi despre altceva, un lucru care il facem in fiecare zi, dar despre care nu vorbim foarte des, si asta pentru ca nou nascutii dorm constant 15-16 ore pe zi, cu 8 ore de plans si hranit. Cert e ca pe langa protectia oferita de pampers, noi mai adaugam inca ceva inainte sa il punem in patut. Si da, vorbesc de pijamale. In primii ani e mai usore sa ignori asta, tinand cont ca il tii in scutece cat e prin casa si cauti sa il pui la caldurica. In plus, atunci cand trebuie sa il schimbi, mai trebuie sa dai si pijamalutele jos atunci cand trebuie sa faci toata operatiunea.

De aceea in primele luni de viata multe mamici nu ii imbraca decat atunci cand merg pe undeva si trebuie sa fie protejati impotriva frigului. Cat timp sunt in casa, stau la caldura si sansele de a suferi de vreo raceala sunt ceva mai reduse (dar nu inexistente).

Dupa cateva luni de viata insa, cand acesta incepe sa se tarasca pe covoarele sau parchetul din casa, este necesar sa aveti niste pijamale de calitate, poate sa fie ceva mai rezistente in zona coturilor si a genunchilor, pentru a avea o viata mai lunga. Dar in acea perioada, cand deja incepe sa se miste prin casa, e imperativ sa aveti niste haine bune care sa il ajuta sa se miste si sa nu isi provoace rani.

Iar daca nu stii de unde sa iti cumperi pijamale si hainute pentru copilas, iti recomand magazinul online Liloo, unde poti gasi body-uri, pijamale, salopete, lenjerie si alte diverse obiecte de imbracaminte pentru copilasul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *