Cum sa rezolvi problemele stomacale

In adolescenta mea am suferit cu diverse probleme stomacale. Am crezut initial ca am vreun virus la stomac, dar dupa ceva analize mai complexe, aparent nu aveam nici o problema cu vreun virus sau vreo bacterie, ci o cantitate insuficienta de enzime stomacale care sa ajute cu digestia. Iar pe vremea respectiva era un medicament care te ajuta la digestie, dar care avea ca efect secundar la unele persoane o stare acuta de constipatie. Nici zeama de varza si nici laptele nu ajutau la eliberarea colonului. Nici macar combinate. Treceau vreo 3 zile in care ma simteam full si nu mancam mare lucru, pentru ca nu puteam merge la baie sa eliberez substantele care ma … blocau. Din fericire insa, acum exista un supliment numit Zimez, acesta ajutand la absorbtia optima a tuturor nutrientilor din mancare in organism. Mi-ar fi placut sa am asta acum cativa ani, cand aveam acea problema.

Cumva am scapat de acea problema, dar am dat de una nou in perioada facultatii, cand din cauza stresului dat de examenele pe care le aveam in acea perioada, aveam o multime de probleme gastrice, in genul arsurilor (hiperaciditate gastrica), care ma scoateau din sarite in perioada acelor examene. Din fericire insa am aflat de un produs numit Topacid, acesta reducand natural aciditatea gastrica, iar aceasta a fost de ajutor dublu, mai ales ca mancam multe prostii in perioada respectiva, iar stomacul meu cerea un pic de ajutor, iar Topacid-ul a fost extrem de ajutator in special in anul II, cand stresul era destul de mare din cauza a trei examene mai dificile care au fost picate. Dar cu acesta si cu un regim mai sanatos am reusit sa scap de aceasta problema intr-un final.

Mai am insa si acum momente care ma supun la stres si care simt ca imi supara stomacul, iar in acele momente stiu ce trebuie sa iau ca sa ma simt ceva mai bine si sa pot sa trec mai usor peste ziua de munca. Le-as recomanda si oamenilor care au aceasta problema, dar e mai bine sa citeasca si instructiunile de pe produs si sa se consulte cu medicul lor legat de aceasta problema, pentru a preveni eventuale neplaceri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *