Atentia la detalii conteaza in domeniul telefoanelor

smartphone-small

Tabletele si telefoanele inteligente au ajuns sa fie parte din viata fiecarui roman in ultimii ani, mai ales pentru ca producatorii de telefoane mobile in combinatie cu retelele de telefonie mobila au impins insistent acest tip de telefoane catre clienti, in special cu preturi bune la achizitia acestora cu un abonament de date care de obicei nu e sub 15 euro, pentru ca pentru companiile de telefonie acest tip de date este mult mai profitabil decat simplele minute sau SMS-uri (care incep sa fie tot mai putin folosite de multi oameni tocmai datorita cresterii masive a pietei smartphone).

Cert e ca orice tanar roman care isi doreste mobilitate si vrea sa stea in legatura cu prietenii foloseste social media (twitter, facebook, instagram) sau programe de comunicare gen messenger ca whatsapp iar din cand in cand trebuie sa mai dea si cate un telefon. Problema e ca multe din aceste telefoane inteligente au touchscreen si la o cazatura de cativa metri poti sa spargi ecranul telefonului. Nici macar atat nu trebuie insa, de multe putand sa zgarii ecranul daca nu ai o folie de protectie buna pentru protejarea acestuia. Si toti stiu ca daca telefonul are ecranul zgariat, pe langa faptul ca nu mai arata la fel de bine, ii mai scade si pretul la o viitoare revanzare a telefonului.

Si nu doar ecranul e problema la aceste telefoane, pentru ca si carcasele, multe din ele din plastic, se zgarie sau se rup foarte usor, putand face anumite functii ale telefonului inutilizabile. De aceea pentru acestea e necesara o husa potrivita pentru a preveni astfel de daune.

Multe din aceste huse pot fi realizate special pentru telefonul tau, in special daca e un telefon de serie mare unde cererea de huse e mare. Pe langa culoarea husei pot sa iti personalizezi husa cu un logo sau cu un desen.

Toate aceste detalii poate sa te ajute sa iti mentii telefonul in stare buna si sa nu ai tentatia sa ti-l schimbi in fiecare luna doar pentru ca ai vazut ceva mai interesant in magazin. O personalizare si o buna intretinere a telefonului pot sa iti mareasca durata de viata a acestuia dar si pretul la revanzare, in cazul in care vei considera intr-o zi necesar il vinzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *