Cadouri de Craciun pentru prietene

Stiu cat de importante sunt prietenele tale pentru tine si mai stiu cat de mult iti doresti sa le faci cele mai frumoase cadouri de Craciun.

Le cunosti, sunt prietenele tale cele mai bune, stii totul despre ele, dar parca ai vrea sa mai diversifici putin si sa le oferi alte lucruri decat cele cu care le-ai obisnuit pana acum.

Lasa la o parte cartile, esarfele si hainele si ofera-i prietenei tale ceva ce ea nu-si cumpara singura sau ceva care ar surprinde-o cu adevarat.

Iata 4 idei de cadouri de Craciun pentru prietenele tale:

– bijuterii handmade: au devenit foarte cautate si iti ofera un look simpatic, plus ca poti gasi pe cineva care sa le faca asa cum i-ar placea prietenei tale, astfel incat sa o caracterizeze

– abonament la sala sau la cursuri de dans: daca stii ca-i place sportul, atunci cu siguranta o vei surprinde cu acest cadou. Iar daca adora sa danseze, atunci o poti trimite la cursuri de dans, sa-si dezvolte pasiunea

– sedinta de masaj: cui nu-i place sa se relaxeze la o sedinta de masaj? Cu siguranta prietena ta va fi mai mult decat incantata de acest cadou.

– daca prietena ta este o persoana amuzanta, cu simtul umorului bine dezvoltat, atunci pentru ea ar fi perfect un cadou trasnit, amuzant, care sa o faca sa rada de fiecare data cand il vede sau isi aminteste de el. Spre exemplu ii poti imprima un tricou cu un mesaj sau cu o poza amuzanta.

Cel mai important este sa fii creativa si sa alegi cu drag cadourile pentru prietenele tale.

cadou craciun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *