Cum sa cumperi flori rapid

Se apropie din nou acea perioada din fiecare an, perioada de 1-8 martie, cand se impart martisoare si se impart buchete de flori pentru mame. Si mai nou si prietene, sore si alte persoane de sex feminine. A devenit cumva o traditie in ultimii ani, deci nu poate fi cumva ignorata. Singura problema e ca nu prea mai exista timp pentru asa ceva, totul se face pe fuga si cu greu mai gasesti un buchet bun de flori daca nu vorbesti din timp. Din fericire insa, aceste lucruri se pot rezolva mai rapid in secolul XXI cu ajutorul internetului, cand poti foarte usor sa dai comanda online. Asa ca pentru 8 martie am rezolvat din timp si am comandat un buchet de flori superb pentru prietena si inca unul pentru mama, ca sa le am pe ambele acoperite din timp, inca sa nu fie necesar sa fug pe 8 martie printr-o piata si sa caut eu fizic un buchet.

Stiu cum era acum cativa ani, cand trebuia sa merg in piata sa caut flori si toate cele. E faina senzatia pe care o ai atunci cand te duci sa daruiesti flori cuiva, dar apoi exista problema timpului si a felului in care transporti florile pana acolo. Asta daca in prima faza gasesti florile pe care le doresti in acea perioada.

Acum multi ani nu aveam nici masina si trebuia sa ma deplasez pana la a da florile destul de departe, asa ca va puteti inchipui ca nu eram foarte motivat sa fac asta in aceasta perioada.

De cand insa cu internetul si cu masina, acum lucrurile se misca extrem de usor. Dau comanda la o florarie online de top, selectez daca in care vreau buchetul livrat si voila, doar il primesc acasa. Iar daca dintr-un motiv sau altul nu sunt gasit la domiciliu, pot oricand sa merg eu la o florarie locala cu care lucreaza acestia si sa le iau personal. Asta daca vreau de exemplu sa fac o surpriza cuiva si stiu ca e mereu acasa.

In esenta, acum imi e mult mai usor sa fac o comanda online si sa pierd mai putin timp cu asta. Asta inseamna progres.

flori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *