Tur european de shopping

Dorința femeilor, stresul bărbaților

Un Tur de cumpărături prin Europa este ceea ce își dorește aproape orice femeie, spre suferința consorților. Dacă ești ”brand addict” nu trebuie să mergi neapărat la Paris sau Milano, din România poți să faci un tur prelungit al outleturilor Budapesta- Viena. Posibil ca la final să vă amintiți zicala despre ”pomul lăudat” , dar este un bun prilej de călătorie și reînnoire a garderobei.

Ca aspect, ambele outleturi – Premiere-Budapesta și Mc Arthur Glen Desing -Pandorf – Viena, seamănă cu Fashion House de lângă București. Diferența constă în dimensiunea centrelor și unele dintre magazinele de marcă aflate în aceste locuri.

Shopping la Premiere Outlet- Budapesta

Prima provocare în acest circuit este să conduci prin România, mai ales dacă orașul de start este București. Aceasta înseamnă să trebuie să tai țara sud- nord în condiții de trafic și șosele pe care toți le știm ca cel puțin dificile. În cazul în care nu doriți

Aflat la sud vestul capitalei Ungariei, Premiere este un mic oraș al cumpărăturilor, deschis publicului între 10 și 20. Amintim dintre brandurile pe care am remarcat că nu le-a regăsit în outletul similar românesc : David Collins, H.A.R.T. , Tomas Breithling& Friends. Există și un magazin Guess și, pentru alte bugete, Replay – magazin pe care nu l-am mai găsit în centrul din capitala noastră. Prețurile sunt de outlet, dar trebuie să luați în calcul si costurile călătoriei când faceți bugetul de shopping.

Shopping la Mc Arthur Glen Design -Pandorf -Viena

Situat pe autostrada Budapesta -Viena, outletul Pandorf impresionează prin facilitățile oferite turiștilor de shopping, precum restaurantele, locurile în care să îți tragi sufletul după maratonul prin magazine. Dar acestea sunt mai degrabă pentru domni, decât pentru doamne. Gama de branduri este foarte mare, pe măsura dimensiunii outletului. Poți alerga două zile prin centrul de shopping, fără să te întorci în același loc. Prețurile nu sunt tocmai mici și nu întodeauna găsești modele care să rupă gura târgului.

Un magazin pe care l-am reținut și îl amintesc și doamnelor care caută ținute și accesorii sport, în Pandorf găsesc aici firma Mammut. Costurile produselor nu sunt chilipir, dar revenim la experiența unei călătorii.

Încercați să nu concentrați tot timpul la shopping! Faceți o plimbare pe podurile Budapestei, admirați Catedrala sfantul Ștefan, beți o cafea e malul Dunării, simțiți vibrația celor două capitale, magazine sunt în întreaga lume!

shoping-online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *