Planul pentru cumparaturi

Adesea cand trebuie sa facem cumparaturi pentru “casa” ne apuca durerile de cap. De multe ori ajungem la magazine si uitam ce voiam sa cumparam, ajungand acasa bine-nteles cu mult mai multe produse decat planuisem initial sau chiar fara produsele pe care trebuia neaparat sa le cumparam.

Asadar, pentru a evita situatiile de acest gen si pentru a nu cheltui prea multi bani, solutia este una simpla: lista de cumparaturi. Functioneaza de minune. Dureaza doar cateva minute sa scrii pe lista ce ai vrea sa cumperi si astfel cand ajungi la magazin eviti sa fii tentata de alte produse (tu stiind deja ce ai in plan), economisesti timp si bani.

Asadar inainte sa pleci la cumparaturi fa-ti o lista pe care sa treci tot ceea ce ai vrea sa cumperi; ceea ce este necesar sa cumperi. Incearca sa pui unele langa altele produsele apartinand aceleiasi categorii, pentru a fi cat mai eficienta. Cand crezi ca ai terminat lista, reciteste-o sa fii sigura ca ai trecut tot ce trebuia.

geanta cumparaturi

Ajunsa la cumparaturi, cu lista in fata, este mult mai simplu sa umpli cosul, fara a fi tentata de alte produse (care stii clar ca nu-ti sunt necesare). De fiecare data cand pui un produs in cos, il poti taia de pe lista.

Astfel, cu putina organizare, vei ajunge sa faci cumparaturi intr-un mod eficient, rapid si fara sa cheltui mai mult decat ti-ai propus.

Spor la cumparaturi!

carucior cumparaturi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *