Ce electrocasnice sa muti cand schimbi locatia ?

frigider-interior

Mutarea intr-un spatiu nou presupune si mutarea de mobilier, electronice si diverse obiecte de prin casa. Ce faci insa cand majoritatea lucrurilor care se aflau in vechiul apartamente au deja durata de viata expirata ? Ei bine, cea mai simpla metoda e sa nu le cari mai departe si sa iti cauti ceva nou. Fie ca e vorba de frigider, masina de spalat, combina frigorifica sau orice alta piesa electrocasnica mare. Vorbim de electrocasnicele mari, pentru ca acestea sunt cele mai greu de carat.

In cazul unei masini de spalat, daca deja incepe sa dea rateuri (scurgeri de apa, depuneri masive de calcar sau calculatorul masini), e recomandat sa va luati ceva nou. Frigiderul si combina frigorifica se strica mai greu, iar de multe cele doua sunt combinate intr-un singur obiect. Daca insa ai si o gradina la curte si doresti sa pui niste vinete sau niste salata la congelat, e recomandat sa le ai cumva separat, pentru ca vei avea multe lucruri de pus in congelator pe timpul verii. Iarna il poti scoate din priza daca nu iti termini rezervele de alimente.

O combina frigorifica in schimb e de obicei destul de inalta, cu spatiu suficient pentru congelator si pentru cateva rafturi in frigider. In functie de spatiul pe care il ai in casa / apartament, vezi ce combina ti se potriveste mai bine. E recomandat sa cauti o combina frigorifica din clasa A++, cele mai economice si mai bune la calitate si pret. Exista si combine care au A+++ si consuma cat un bec economic, dar acestea au preturi destul de mari si se gasesc destul de greu in Romania.

De multe ori cand te uiti la un frigider te uiti sa aiba si cateva caracteristici speciale. Un spatiu pentru 10 oua de exemplu, un dozator unde sa iti poti tine apa potabila pentru a o consuma rece sau un filtru pentru eliminarea diverselor arome care pot aparea in frigider.

Indiferent ce alegi sa iti iei la mutare, e bine sa vezi care e starea aparatelor pe care le ai in acel moment si daca vrei sa iti modernizezi electronicele mari din casa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *