Idei ornamente de Craciun

Pentru ca majoritatea magazinelor vin cu aceleasi idei de ornamente de Craciun, deja multa lume este in cautare de oameni cu imaginatie, care sa creeze ornamente deosebite, speciale. De multe ori insa aceasta cautare poate fi lunga si obositoare, iar pretul final mult prea mare.

Cine spune insa ca trebuie sa va cumparati ornamentele pentru a va pregati casa de sarbatori? V-ati gandit cum ar fi daca v-ati face voi propriile ornamente de Craciun, asa cum doriti, din materiale la indemana si cu niste costuri mici? Este nevoie doar de dorinta, rabdare, putin timp si, ce-i mai important, imaginatie. Restul vine de la sine!

Puteti crea diferite ornamente din coji de fructe. Mai tineti minte cand erati mici si parintii va faceau tot felul de modele din coaja portocalei? Puneti-va imaginatia la incercare si creati ornamente deosebite din simple coji de fructe. Pe langa faptul ca vor arata bine, vor umple incaperea de un miros placut.

Daca va plac coronitele de brad, atunci puteti lega cu sarma cateva crengute pe care sa le decorati apoi cu vasc, conuri, fundita rosie sau margele argintii.

Daca tot ati utilizat mai sus cojile fructelor, ce ar fi sa utilizati acum fructele? Puteti taia in felii portocale sau lamai, pe care sa le uscati mai apoi si sa le treceti prin fire colorate. Veti obtine niste orgamente naturale, frumos mirositoare, care va vor incanta privirea.

Dat fiind faptul ca hartia este mereu la indemana, puteti crea numeroase ornamente din hartie alba sau colorata, precum ingerasi, stele, fulgi, mos craciun sau alte ornamente mai complexe.

Lasati imaginatia sa va poarte departe si creati-va propriile ornamente de Craciun din orice alte materiale pe care le gasiti prin casa!

ornamente cracun

1 thoughts on “Idei ornamente de Craciun

  1. Dumitru says:

    Buna ziua,

    Incepand din luna octombrie incepem aprovizionarea clientilor cu brazi artificiali,ghirlande,coronite
    Dispunem de o cantitate foarte mare de modele si inaltimi,o vasta experienta in aprovizionare,orice model in 72 ore,distributie nationala,

    Diverse modele de brazi GIGANTI,folositi atat in interior cat si in exterior, recomandati pentru institutii publice, mall-uri si alte locatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *