In familie – 1

Astazi incep o serie de articole in care va fi vorba despre familie si timpul petrecut impreuna. In articolul de fata va fi vorba despre momentele de relaxare petrecute in familie.

Odata cu joburile care se prelungesc pana seara am inceput sa uitam de importanta timpului petrecut in familie. Venim acasa stresati de la munca, obositi, ne punem in pat si uitam de noi, uitand ca viata trece repede pe langa noi. De ce sa nu facem un efort minim sa petrecem cateva momente in familie?

Un pas bun ar fi stabilirea unei zi “pentru familie”. Daca toti membrii sunt acasa in weekend, atunci una dintre cele doua zile este cea mai potrivita. Puteti stabili impreuna cu partenerul de viata ce vreti sa faceti in ziua respectiva, dar doar activitati care sa va relaxeze si care sa va binedispuna, fara curatenie, cumparaturi si alte lucruri stresante si obositoare. Daca aveti si copii, atunci implicati-i si pe ei in activitati.

Va puteti uita la un film, acasa sau la cinema, puteti face o plimbare in parc sau o vizita la cofetaria preferata. Nu sunt de neglijat nici jocurile, adevarata sursa de distractie. Fie ca alegeti sa mergeti sa jucati ping-pong, bowling sau sa va aratati talentul la karaoke, cu siguranta veti avea parte de momente frumoase in familie. O alta idee ar fi sa organizati diverse jocuri acasa, precum mima, ghicitul personajului, scrabble, carti, monopoly.

Fiti convinsi ca veti avea parte de o zi foarte relaxanta si distractiva in familie daca sunteti inventivi si daca va dati putin interesul pentru ca toti cei implicati sa se simta bine.

in familie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *