Optimizarea spatiilor cu aer inchis

Un spatiu care nu este ventilat sau intretinut corespunzator poate provoca o multime de probleme medicale daca nu se intervine asupra acestei probleme. Am avut si locuri de munca si un apartament in care am locuit in care aerul era fie prea inchis si aveam nevoie constant sa tin geamul deschis sau sa imi caut umidificatoare si purificatoare pentru a mentine atmosfera placuta, fie un spatiu cu umiditate prea mare si care in anumite zile cand nu aveam caldura ma simteam ca in pestera, fiind mult prea frig, iar vara eram ca in sauna din cauza umiditatii. Daca ati fost vreodata in Florida va puteti da seama despre ce vorbesc. In acel caz am avut nevoie de dezumificatoare profesionale ca sa fie cat de cat atmosfera respirabila.

Daca pentru adulti e greu de suportat viata in aceste conditii, va dati seama ca si un copil este expus la aceste conditii si e mult mai sensibil, putand dezvolta in timp diverse probleme respiratorii din cauza unui astfel de aer. E recomandat sa vedeti cam care este umiditatea relativa in casa in functie de anotimp, iar atunci cand aerul e prea uscat sau mult prea umed, sa luati o actiune si sa cumparati un umidificator sau un dezumidificator, in functie de conditii.

Aveti grija insa si la pereti, chiar daca aveti un dezumidificator in casa, acela nu va absobi chiar toata umiditatea, lasand posibilitatea dezvoltarii de mucegaiuri la nivelul peretilor.  Daca veti vreun semn de mucegai, aveti grija sa il curatati pentru a preveni dezvoltarea acestui.

Ca sa va vin in ajutor, va spun ca umidificatoare si dezumidificatoare gasiti la BestKids, iar legat de produse pentru prevenirea mucegaiului, e suficient sa aruncati o privire intr-un magazin mai mare de la noi si veti gasi zeci de produse doar pentru asa ceva. Incercati totusi sa nu luati ceva cu prea mult clor, pentru ca si acesta este iritant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *