Scaun ieftin si potrivit pentru orice mediu

Cand ai o casa noua, la un moment dat ajungi la momentul in care trebuie sa iti cumperi si lucruri pentru interior, mai precis scaune si mese pentru decorarea intregii bucatarii / camere. Am ajuns la concluzia ca pentru a alege un scaun trebuie sa pierzi cateva ore si sa te asezi putin pe ele pentru a vedea cam cat de bine te simti pe ele si, mai ales, cat de solide sunt.

Eu personal nu am probleme la 60 kg, dar sotul meu, care are undeva la 100 de kg, s-ar putea sa nu se simta la fel de confortabil pe un scaun care are niste picioare subtiri si e cumva instabil pentru o persoana cu o greutate mai mare. La fel a fost si cu scaunul pentru birou, cand pana la urma am ales ceva mai masiv, dar relaxant pentru coloana lombara.

Am insistat insa sa luam o masa care se mai inalta, ca sa poata lucra si din picioare din cand in cand, dar nu a fost de acord cu asta, cu mentiunea: “da ce amar, daca trebuie, mai bine ies 5 minute de la calculator decat sa stau drept in picioare”. Rar iese doar cinci minute si se intoarce inapoi….

Revenind, cum ziceam, am avut de ales scaune pentru bucatarie si trebuia sa aleg ceva cat de cat solid si lejer. Nu stiu cum sunteti voi, dar cand vad pe diverse siteuri de mobilier scaune cu picioare subtiri, ma gandesc ca acestea nu sunt destinate chiar unor persoane masive, cum e sotul.

La final am gasit trei scaune mai serioase, cu spatar inalt si cu picioare mai groase, cu pernita pe sezut, la care le-am mai atasat o pernita lombara, incat sa putem sta linistiti la masa si atunci cand mancam. Stiu ca am fi putut merge pentru scaune de 70-80 de lei, cum sunt cele de birou, dar nu au deloc acelasi aspect intr-o bucatarie.

Voi ce scaune v-ati ales pentru masa din bucatarie ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *