Mesaje de Mos Nicolae

Este placut sa le trimiti oamenilor apropiati si dragi tie ganduri frumoase in momente de sarbatoare, mai ales daca acestea vin din suflet. Cu toate ca cele mai intalnite sarbatori in care toata lumea trimite mesaje celor dragi sunt Craciunul, Revelionul si Pastele, se pare ca in ultima vreme tot mai multi isi indreapta atentia si gandurile bune spre cei dragi chiar si de Mos Nicolae.

Chiar daca cel mai frumos este sa le trimiti oamenilor mesaje din suflet, gandite de tine si scrise special pentru ei, in cazul in care te afli intr-o perioada mai agitata si nu ai timpul necesar pentru a te gandi ce ganduri bune si urari sa transmiti poti alege unul dintre mesajele de Mos Nicolae de mai jos:

“Pregateste-te! Lustruieste-ti cu mare grija ghetele si aseaza-le la usa! Diseara vine Mos Nicolae!”

“Pregateste-ti ghetutele! Mos Nicolae e pe drum. Am auzit ca ai fost cuminte si ar fi pacat sa te prinda mosul cu ghetutele nelustruite.”

“Incepand cu 6 decembrie, in perioada sarbatorilor de iarna oamenii sunt mai buni, mai frumosi, mai intelepti si fac gesturi minunate fata de cei dragi si nu numai. Fie ca aceasta perioada sa iti aduca si tie multe zambete frumoase de la oamenii din jurul tau si sa poti impartasi tot ce ai tu mai bun cu ei.”

“Niciodata seara nu e mai frumoasa ca atunci cand il asteptam pe mosul.Sufletele noastre sunt mai pline de speranta ca niciodata. Hai sa redevenim pentru o clipa copii si sa traim cu adevarat aceasta sarbatoare.”

“Chiar daca Mos Nicolae nu stie ce ai visat ca ai primit cadou, chiar daca nu stie ce iti doresti sa primesti, chiar daca nu stie daca iti va placea, el tot iti va aduce ceva in dar, chiar daca este numai dragostea lui. “

“Sa traiesti, sa infloresti, ghetutele sa-ti lustruiesti si in ele sa gasesti tot ce iti doresti”.

“Cu ocazia Sfantului Nicolae va doresc sa aveti parte de un Mos Nicolae generos si momente pline de bucurie alaturi de cei dragi”

mesaje mos nicolae

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *