SMS de Craciun

Se spune ca de sarbatori oamenii se gandesc la toti cei dragi si isi indreapta toate atentia si gandurile bune catre ei.  Alegerea unui SMS de Craciun este potrivita pentru a va trimite mesajele catre prieteni si familie, insa pentru partenerii de afaceri si oamenii cu care aveti o relatie profesionala este mai bine sa alegeti felicitari personalizate pe care sa le trimiteti.

Asa cum am zis si de Mos Nicolae, este bine ca mesajele pe care le trimiteti celor dragi sa fie personalizate, nu trimise la gramada, insa in cazul in care aveti nevoie de idei si inspiratie, puteti folosi sau adapta mesajele de mai jos:

“Fie ca spiritul bland al Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra voastra doar bucurie si senin, prosperitate, veselie si sanatate in anul ce vine! Sarbatori Fericite siLa Multi Ani! “

“Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tuturor dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!”

“In murmurul tainic al colindelor de Craciun, sarbatorile de iarna sa va aduca lumina in ganduri, caldura in suflet, sanatate si fericire.”

“Sfintele Sarbatori de Craciun si Anul Nou sa va aduca sanatate, putere de munca si multe satisfactii alaturi de cei dragi. La Multi Ani !”

“Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie in suflet. Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri!”

“Craciun fericit, mult noroc mai departe si un an mai bun, mai bogat si mai frumos decat toti care au fost!”

“Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu aproape.”

“Farmecul zilelor de Craciun sa te insufleteasca si sa-ti lumineze toata fiinta! Bucura-te de adevarata semnificatie a acestei sarbatori alaturi de toti cei pe care ii iubesti!”

“De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne amintim ca nu suntem niciodata singuri!”

spiritul craciunului

1 thoughts on “SMS de Craciun

  1. Pingback: Mesaje de craciun | Zece Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *