Misterele Spiritelor

Spiritele clasificate în funcție de influența lor asupra stării fizice a omului, sunt:

Spiritele leneșe: preferă să observe totul, fără să se agite. Ele îndeamnă oamenii la trândăvie, indiferență față de ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Spirite inferioare pașnice: îndeamnă oamenii la forme calme de evadare din limitele gândirii și acțiunii normale. Ele însoțesc de obicei persoanele dependente de sedative puternice, alcoolicii pașnici sau bolnavii mintal, care nu prezintă manifestări negative.

Spirite inferioare turbulente: unele dintre acestea sunt violente, îndeamnă oamenii la manifestări agresive față de propria persoană sau de cei din jur, mergând până la crimă. Altele provoacă stări de neliniște și nemulțumire continuă: insomnii, obsesii, invidie, ură, gelozie.

Spirite mediocre: îi îndeamnă pe oameni să gândească închistat, să se mulțumească cu ce au, fără a aspira la mai mult, dar totodată să fie și lași.

Spiritele clasificate în funcție de influența lor asupra naturii:

Există mai multe categorii de spirite care pot influența mersul naturii după bunul lor plac, producând fenomene malefice sau benefice. Fenomenele benefice ce pot apărea sunt ploi binefăcătoare, care la momentul potrivit, produc recolte bogate. Cu toate acestea, există un număr imens de spirite care provoacă furtuni maritime, mai ales tornade și cutremure de pământ. În acest caz, se dă o luptă între spiritele benefice, care aceptă manifestările cutremurelor ca pe o formă de descărcare magnetică și energetică a profunzimilor scoarței terestre, dar fără pierderi umane. Spiritele malefice se bucură când văd suferințele oamenilor în aceste manifestări ale Pământului. Foarte multe spirite provoacă deraierea trenurilor, scufundarea vapoarelor, prăbușirea avioanelor, electrocutări, ploi torențiale, secete cumplite și tot felul de mistere neelucidate de noi până acum.

Spiritele clasificate în funcție de influența lor asupra psihicului uman:

Spirite înalte: determină evoluția spirituală și mentală a ființei umane. Cei aflați sub influența lor, pot atinge perfecțiunea în timpul vieții pe Pământ.

Spirite binevoitoare: ajută oamenii în situații grele, îi sfătuiesc, îi feresc de rău.

Spirite mediocre: se complac și admiră josnicia omenească sub toate formele ei. Au manifestări oscilante între bine și rău și au impresia că ajută oamenii.

Spiritele josnice: rele, mincionoase, urmăresc antrenarea oamenilor în acțiuni încărcate de egoism și duritate.

Spirite malefice: îndeamnă oamenii la tot ce este rău.

Spirite care pot influența evenimente cosmice: aceste spirite coordonează contactele dintre diverse civilizații cosmice. Favorizează transferarea spiritelor de pe un corp ceresc pe altul. Sub influența lor, diverse civilizații aspiră spre cunoașterea altor civilizații din Univers. Ele reglează transferul energetic între planetele diverselor sisteme solare. Cu toate acestea, ele nu reușesc să impiedice toate catastrofele cosmice și influența semnelor zodiacale.

Fiecare suflet aflat în planul terestru, se află la un anumit nivel de conștiință. Unele suflete își învață lecțiile de viață ușor și înaintează repede. Acestea își privesc în față Sinele și nu fug de ceea ce trebuie să experimenteze și implicit, să învețe. Alte suflete se mențin în iadul lor personal, temându-se să-și înfrunte lecțiile.

Pentru sufletele ce înaintează ușor, vindecarea are loc repede, iar pentru cele aflate în întuneric, energia are nevoie de mai mult timp. În acest caz, intervin vindecătorii, cei pe care Maeștrii din Astral îi îndrumă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *